Hedenströms Väg 11 / Tollare / Saltsjö-Boo / NACKA

2:a nyproduktion Tollare / Saltsjö-Boo

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
3 001 kr/mån
Driftkostnad
385 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hedenströms Väg såldes av oss 2017-05-23. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Hedenströms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tollare är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bli först att flytta in! Nyproduktion i trevliga Tollare, välplanerad och ljus 2:a med möblerbar balkong i söder mot grönska. Helkaklat badrum med golvvärme, kombi tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrum med en öppen planlösning mot kök med full maskinell utrustning. Ekparkett i hela lägenheten. Praktisk klädkammare för bra förvaring. Toppenboende i Tollare med ett högt och soligt läge nära havet. 5 min till buss mot Slussen. Tillgång till garage. OBS lägenheten säljs på ritning med tillträde i början av september. Ingen visning interiört eftersom lägenheten är under uppförande, men boka gärna tid med mäklaren för genomgång på plats var lägenheten ligger i byggnaden och tillval. Välkomna.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration