Ormingeringen 48B

Ormingeringen 48B

Slutpris

2 045 000 kr


Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Ormingeringen 48B


Slutpris
2 045 000 kr

Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Tillfälle i "Tågvagn" - Vackert belägen 4:a med renoveringsbehov! Balkong i sydväst

Ta fram handskarna, sågen, målarpenslarna och sätt fart på kreativiteten. Här finns en mycket bra belägen 4:a i en av Orminges så kallade "tågvagnar" på markplan med balkong i sydvästläge. Tre bra sovrum i fil samt två badrum med dusch och toalett i bägge. Kök och vardagsrum ligger intill varandra och här finns utgången till den soliga balkongen. Mycket bra förvaring i lägenheten med flera garderober och inbyggda skåp, samt en klädkmammare och separat förråd.

Här bor man i en lugn del av Orminge på ca 10 minuters promenad genom parkerna för att nå centrum. Bussarna stannar utanför och går både ofta och snabbt till Slussen och City. Utanför Ormingeringen öppnar sig naturen upp med skogar, löpspår och badsjöar. Dessutom ligger havet inte långt bort. I förernignen finns det mesta man önskar såsom förråd, cykelförråd, tvättstugor, bastu och föreningslokal. Dessutom finns många p-platser för uthyrning.

Välkommen att sätta klorna i denna trevliga 4:a och skapa ditt eget drömboende!


Boarea
91 kvm
Avgift
5 756 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Ormingeringen såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Ormingeringen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.