Skarpövägen 57

Skarpövägen 57


Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Skarpövägen 57Västra Orminge— Saltsjö-Boo— Nacka

Högst upp i huset & högst upp på Skarpöhöjden - Utsikt mot Myrsjön - Yteffektiv 3:a!

Flexibel inflyttning - snabbt tillträde möjligt! Här kan vi nu visa upp en riktig topplägenhet i Brf Skarpöhöjden - högst upp i huset och med vacker sjöutsikt mot Myrsjön och Boos skogsområden. Ursprungligen en 2:a som idag disponeras som en bra 3:a. Vardagsrum med stort fönsterparti och med utgång till bakongen. Balkong med plats för mindre utegrupp och utsikt mot innergård samt Myrsjön. Köket är snyggt inrett i vitt, svart och grått samt har matplats för 4-5 personer. Sovrum 1 är lite större och sovrum 2 något mindre.

Föreningen har välskötta gårdar och fastigheter. Mycket grönska och vackra planteringar. Uteplatser, lekplatser och grillplats. Brf Skarpöhöjden består av 363 lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök. Nyligen har trapphusen renoverats och uppfräschats, stammar renoverats och fasader och utemiljö fixats. Föreningen har flera tvättstugor och förråd till medlemmarna. Dessutom 257 parkeringsplatser, vardav 164 utan tak och 85 i garage.

Välkommen till Västra Orminge - denna natur- och skärgårdsnära stadsdel i Nacka Kommun och Boo. Här finns ett bra lokalt centrum som är under renovering och tillbyggnad, Orminge centrum, samt flera fritidsaktiviteter såväl sommar som vinter för alla åldrar. Nära till naturreservat och Stockholms inlopp. Bussarna till Slussen går konstant i rusningstrafik och till närbelägna centrumen i Nacka och Sickla är det bra kommunikationer. Flytta till Skarpöhöjden och högsta läget på hörnan! Välkommen!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 707 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-12-10

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Skarpövägen såldes av oss 2023-12-10. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Skarpövägen.

Boka värdering
Fredrik Notini
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad