Telegrafvägen 38

Telegrafvägen 38

Slutpris

2 500 000 kr


Telegrafberget— Saltsjö-Boo— Nacka

Telegrafvägen 38


Slutpris
2 500 000 kr

Telegrafberget— Saltsjö-Boo— Nacka

Optimalt planerad - Toppskick - Granne med vattnet

Välkommen till din nya bostad på Telegrafberget! Denna fantastiska 2-rok lägenhet är optimalt planerad för en social livsstil med en öppen planlösning och ett rymligt sovrum för avkoppling. Vädringsbalkongen ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt. Dessutom har du naturen och vattnet inom räckhåll för avkoppling och aktiviteter. Missa inte chansen att bo i detta fantastiska område! Kontakta oss idag för mer information eller en visning. Välkommen till ditt nya hem!

Brf HSB kajen är en äkta brf och äger marken. Föreningen har flera gemensamma utrymmen och förmåner för medlemmarna. Föreningar har ett gym/träningslokal på entréplan, Bastu och relaxavdelning och en stor takterrass med grill som går att nyttja av alla medlemmar. Det finns även tillgång till att hyra övernattningslägenheter i brf Fyrhusen på Semaforvägen 59. I föreningen finns det även garage som förvaltas av Coreparks.

Telegrafberget ligger naturskönt och avskilt mellan Nacka Strand och Hasseludden där skärgårdstrafik och färjor regelbundet passerar förbi. Området är omgivet av orörd skog, sjöar och Mälaren. Med bara 2 kilometer tar ni er till Orminge centrum där det finns skolor, förskolor, kemtvätt, skrädderi systembolag och flera restauranger. Kommunikationerna är unika då skärgårdsbåtar och färjor tar er till antingen Stockholms innerstad eller skärgården. Busslinje 416 från Telegrafberget tar er till Orminge centrum där flertal bussar tar er till Slussen på ungefär 30 min. Det finns flertal parkeringsplatser och garage i området. I Saltsjö-Boo finns det många olika alternativ för all typ av sport för barnen som för vuxna. Området består av flertal grannar och är en trygg och härlig miljö att leva och växa upp i.


Boarea
52 kvm
Avgift
3 726 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 9 (Hiss finns)
Såld
2023-12-22

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Telegrafvägen såldes av oss 2023-12-22. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Telegrafvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.