Trädgårdsvägen 9 / Eknäs / Saltsjö-Boo / NACKA

Stilren och prisbelönt arkitektur i 2 1/2 plan.

Slutpris
10 350 000 kr
Boarea
252 kvm
Driftkostnad
30 500 kr/år
Tomtarea
1 474 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Trädgårdsvägen såldes av oss 2017-11-07. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Boo samt även på Trädgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eknäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stilren och prisbelönt arkitektur av Tomas Sandell i 2 1/2 plan, bostadsyta om 252 kvm, byggår 2007. Köparen har möjlighet till flexibelt tillträdet, välj inflyttning 2017/2018. Stort kök på entréplan med 11 meter takhöjd upp till taknock. Mycket trevlig öppen planlösning med stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp mellan vardagsrum, kök och matplats. 3-4 ljusa sovrum samt vind med en öppen planlösning som har 5 meter i takhöjd och takfönster. Vinden kan enkelt delas in i flera sovrum. Möjlighet att bygga om delar av huset/garage till generationsboende. Helkaklade badrum med smakfulla materialval. Ekparkett i hela huset, vitmålade väggar, rummen har 2,70 i takhöjd. Mycket trevlig läge i eftersökta och centrala Eknäs i slutet av återvändsgata. Härlig hörn trädgårdstomt med murar, häckar och gräsmatta. Stor terrass med flera uteplatser. Dubbelgarage med vidbyggt förråd, bred asfalterad uppfart, carport finns i anslutning till huset. Huset är besiktat inför försäljningen och är i ett mycket gott skick Ett mycket representativt barnvänligt boende lång utöver det vanliga, Välkomna på visning som även kan ske enligt överenskommelse.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration