Bergvägen 3 / Saltsjö-Duvnäs / Nacka

Duvnäsvilla med charm!

Slutpris
10 500 000 kr
Boarea/biarea
230/33 kvm
Driftkostnad
39 895 kr/år
Totalareal
1 234 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergvägen såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Saltsjö-Duvnäs samt även på Bergvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltsjö-Duvnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig och välplanerad Duvnäsvilla med 6-7 rejäla sovrum fördelade på tre plan i lugnt ogenerat läge endast fem minuter till Duvnäsviken och Saltsjöbanan. Ljust och fräscht hus där det mesta i huset går i vitt. Exklusivt, fullutrustat kök med dubbla hällar och fläktar. Dusch och wc på samtliga plan. Solig altan om ca 70 kvm med utgångar från vardagsrummet och kökets matplats via dubbeldörrar. Altanen har även trappa ned till tomten/carporten. Ljust vardagsrum i vinkel med fönster i tre väderstreck, murad öppen spis och fiskbensmönstrad stavparkett, mycket goda förrådsutrymmen, garage i huset och en stor inbyggd carport under altanen med eldriven port. Trevlig och lättskött trädgårds-/skogstomt som är inhägnad och har stora grindar vid infarten med plats för 4-5 bilar och båtuppställning.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration