Tvillingbackarna 4

Tvillingbackarna 4


Sigtuna - Tvillingbackarna— SIGTUNA

Tvillingbackarna 4



Sigtuna - Tvillingbackarna— SIGTUNA

Fin och välplanerad 4:a med ett fint läge på Tvillingbackarna!

Välkommen till Tvillingbackarna 4, en mycket trevlig och välplanerad lägenhet i gott skick med stor balkong varav en del är inglasad!

Lägenheten som består av 4 rum och kök är ljus och fin och har ett bra läge på gaveln. Här finns tre sovrum, duschrum, gäst WC, klädkammare samt kök och vardagsrum som har en härlig öppen planlösning mot varandra. Matplatsen i köksdelen är rymlig och här finns gott om plats för gäster! Vardagsrum och kök har fönster åt två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp.
Från ett av sovrummen samt från vardagsrummet nås den stora balkongen som har en del inglasad.
Duschrummet har helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Här finns en duschhörna med vikbara duschväggar, WC, kommod med bra förvaring, tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen är mycket välskött och trivsam. En egen grillplats finns för medlemmarna i föreningen.

Tvillingbackarna är ett lugnt och mysigt område med en direkt närhet till naturen. Den fina idrottsplatsen med flera fotbollsplaner, inom- och utomhus tennisbanor, slalombacke, samt skatepark är på bekvämt avstånd. Det är även gångavstånd till elljusspår och busshållplats. I närområdet ligger flera förskolor och det är gångavstånd även till grundskola (St Pers skola) och gymnasium (SSHL). Trevliga Sigtunahöjden med eget SPA, restaurang och aktiviteter finns endast 500 meter bort.
Till den mysiga stadskärnan i Sigtuna är det ca 20 minuters promenad och där finns all möjlig service som butiker, apotek, vårdcentral, caféer, restauranger och bibliotek.


Boarea
100 kvm
Avgift
5 733 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-02-17

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Tvillingbackarna såldes av oss 2024-02-17. Se alla våra försäljningar i SIGTUNA samt även på Tvillingbackarna.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.