Charlottenberg 460

Charlottenberg 460

Slutpris

5 400 000 kr


Sigtuna - Charlottenberg— Sigtuna

Charlottenberg 460


Slutpris
5 400 000 kr

Sigtuna - Charlottenberg— Sigtuna

Charmig enplansvilla med en fantastisk trädgård!

Välkommen till Charlottenberg 460 - en riktig idyll på landet!

Villan byggdes 1994 och har endast haft en ägare. Trevlig planlösning med ett rymligt kök och stora ytor i vardagsrummet som bjuder till samvaro. Huset har idag 3 sovrum men man kan med enkla medel få till ytterligare ett genom att sätta upp en vägg i matrummet. Två helkaklade badrum och en tvättstuga. 2004 byggdes huset till med en groventré, förråd och klädkammare.

Trädgården ramas in av staket och rosenbuskar och är en dröm med olika växter som ger liv och olika färgsättningar året om. Bland blomsterprakten kan nämnas magnolia, syrénhortensia, pioner och fläder. Det finns ett brett utbud för frukt och bär - flera äppelträd, vinbär, hallon, björnbär, jordgubbar och rabarber. Det finns hela tre altaner som fångar solen hela dagen, plana gräsmatteytor och en porlande damm som tillsammans gör trädgården till en riktig oas!

På tomten finns det en äldre byggnad med loft som idag används som förråd samt en tillbyggd snickarboa. Gott om parkeringsmöjligheter via en carport och på den grusade uppfarten får ytterligare 3 bilar plats.

Charlottenberg är ett underbart område för dig som gillar natur och hästar men samtidigt vill ha nära till affärer, skolor etc. Till Sigtunas fina stadskärna är det endast 6 km och till Märsta centrum med ett flertal mataffärer och klädbutiker är det 8 km.

Välkommen med din intresseanmälan!
Inflyttning i februari 2023.


Boarea
145 kvm
Driftkostnad
37 648 kr/år
Tomtarea
1 753 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-20

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Charlottenberg såldes av oss 2022-06-20. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Charlottenberg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.