Brunnsbacken 4

Brunnsbacken 4

Slutpris

6 300 000 kr


Sigtuna - Centralt— Sigtuna

Brunnsbacken 4


Slutpris
6 300 000 kr

Sigtuna - Centralt— Sigtuna

Bo centralt i Sigtuna med gångavstånd till allt!

Välkommen till ett mycket fint och trevligt hus med hörnläge centralt i Sigtuna!

Huset som kontinuerligt har renoverats och där det mesta är gjort är i ett fint skick! En genomtänkt planlösning på entréplanet som renoverades år 2022 ger stora sociala ytor! Här finns ett snyggt nyrenoverat Ballingslöv kök med stor köksö som har en öppen planlösning till matplats och vardagsrum. Vardagsrummet har stora skjutdörrar i glas mot den trädäckade uteplatsen på baksidan. Fönster åt tre väderstreck ger ett bra ljusinsläpp! En värmande kamin står strategiskt bra i vardagsrumsdelen. På entréplanet finns även tre sovrum, hall samt ett duschrum. I alla rum förutom i duschrummet har man vattenburen golvvärme.

I källarplanet finns en mysig gillestuga med öppen spis, hall, kontor/sovrum, flera förråd, tvättstuga samt ett badrum. Här finns också en salong för egen verksamhet med en egen ingång. I salongen finns vatten och avlopp indraget vilket kan bli en framtida uthyrningsdel. Det finns även ett garage som nås inifrån huset.

På tomten finns det ett rymligt förråd och stora gräsytor för barnen att leka på. Det finns även en carport och gott om plats för bilar att parkera.

I närområdet finns St Pers skola där barn från årskurs F-6 går. Till Sigtunas mysiga stadskärna är det gångavstånd och där finns det all tänkbar service som butiker, caféer, restauranger, apotek mm. Ett stenkast bort ligger också Sigtunas sportområde med tennishall både inne och ute, innebandyhall, dojo, fotbollsplaner och till och med en slalombacke! Det är även gångavstånd till Hällsboskogen med belyst elljusspår. Vid Hällsboskolan ligger flera förskolor.


Boarea/biarea
121/78 kvm
Driftkostnad
66 370 kr/år
Tomtarea
795 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-02-03

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Brunnsbacken såldes av oss 2024-02-03. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Brunnsbacken.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.