Cecilia Haraldsdotters gata 19

Cecilia Haraldsdotters gata 19

Slutpris

6 000 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Cecilia Haraldsdotters gata 19


Slutpris
6 000 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Välskött och tilltalande villa med hög standard och extra sovrum samt garage!

Välkommen till Cecilia Haraldsdotters gata 19!

Välskött och tilltalande villa, byggt 2007, i barnvänliga Pilsbo med gångavstånd till centrala Sigtuna, skolor och förskolor.

Ljus och trevlig entré och hall med höga fönster välkomnar dig till denna sociala och praktiska villa i 2 plan. Entréplanet har en öppen planlösning mellan det ljusa moderna köket, matplatsen och vardagsrummet med braskamin. Här finns gott om sällskapsytor.

Från vardagsrummet, med sitt stora fönsterparti, når man baksidans stora träaltan med trall och markis. Den mysiga altanen i västerläge har en fin vy över skogsdungen där solen kan avnjutas från lunchtid till kvällen. På entréplan finns även ett extra sovrum som valts till från ursprungsritningen, duschrum och tvättstuga med groventré från garaget.
Genomgående hög standard på maskinerna, bland annat diskmaskin (2019), tvättmaskin och torktumlare (2018), samtliga Miele.
Det övre planet består av tre sovrum, allrum med utgång till stor balkong mot norr samt ett fint badrum. Ett av sovrummen har hel garderobsvägg med skjutdörrar och full inredning. Dessutom finns en rymlig klädkammare.

Genomgående ljudisolerande innerdörrar.

Exteriört har villan ommålats 2017 och garage har byggts istället för carport. Plats för parkering av en bil utanför garaget.

Som sista villa på gatan har tomten ett lugnt läge och sol stor del av dagen. Tomten består av en sluttande gräsmatta och mur samt planterad häck mot grannen, flera prydnadsbuskar mot den bakre tomtgränsen, bland annat blåbärsbuskar. På framsidan finns en välvårdad häck och en stensatt uteplats. I två väderstreck gränsar tomten mot allmänning vilket ger ett insynsskyddat läge. Lekplats finns i absoluta närområdet.

Asfalterad uppfart med plats för en bil samt ett garage med ytterligare plats för en bil. På baksidan finns även ett förråd.

Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till förskolor och skolor.

Till Sigtunas mysiga stadskärna är det ca 10 minuters promenad. Där finns alla bekvämligheter som matbutik, affärer, restauranger, vårdcentral, tandläkare, etc. Garnsviken, en del av Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern finns ett stenkast bort.

Busshållplatser finns i området med kommunikationer för att ta sig till både Märsta, Arlanda och Uppsala.


Boarea
139 kvm
Driftkostnad
40 900 kr/år
Tomtarea
431 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på cecilia haraldsdotters gata såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på cecilia haraldsdotters gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.