Cecilia Haraldsdotters gata 20

Cecilia Haraldsdotters gata 20

Slutpris

6 000 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Cecilia Haraldsdotters gata 20


Slutpris
6 000 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Mycket fin enplansvilla i bra läge nära Sigtuna stadskärna!

Välkommen till Cecilia Haraldsdotters Gata 20 - en mycket välskött och tilltalande enplansvilla, byggd 2007, i populära Pilsbo med gångavstånd till centrala Sigtuna.

Entréplanet har en öppen planlösning mellan det ljusa moderna köket, matplatsen och vardagsrummet med braskamin. Stora fönsterpartier från golv till tak ger en fantastisk rymd. Från vardagsrummet når man trädgården och den stora altanen i sibirisk lärk med överhängande tak. Vidare finns det tre sovrum, gästtoalett, separat tvättstuga med utgång samt ett badrum med både dusch och badkar. Hela planet har vattenburen golvvärme. Fiber finns indraget i huset - perfekt för hemmakontoret.

Som sista villa på gatan har tomten ett lugnt läge och sol stor del av dagen. Tomten har flera fruktträd och prydnadsbuskar, bl.a ett familjeträd med äpplen, päronträd, jasmin och syrénhäck. Rosbuske ingår ej.

I två väderstreck gränsar tomten mot allmänning vilket ger ett insynsskyddat läge. Lekplats finns i absoluta närområdet.

Exteriört har villan målats om 2017 och carporten med motorvärmare har fått en skiljevägg. Det finns gott om plats för ytterligare bilar på uppfarten. Det finns ett isolerat förråd med el samt en tillbyggd vedbod.

Gångavstånd till flera förskolor, skolor, busshållplats och Sigtunas fina stadskärna och det nybyggda området Sigtuna Stadsängar med fullt serviceutbud. I Sigtuna är det aldrig långt till Mälaren som erbjuder fina badplatser, vattenskidklubb och skridskor på vintern.

Välkommen att anmäla dig till visning!


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
37 674 kr/år
Tomtarea
491 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-03-16

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Cecilia Haraldsdotters gata såldes av oss 2021-03-16. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Cecilia Haraldsdotters gata.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.