Falkvägen 4 / Sigtuna - Brännbo / Sigtuna

Helrenoverad 2:a i Brännbo med vacker vy.

Slutpris
1 775 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 013 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på falkvägen såldes av oss 2019-06-24. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på falkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Brännbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Falkvägen 4!

Denna lägenhet, belägen högst upp på tredje våningen, är smakfullt renoverad med modernt kök med bra materialval såsom vita köksluckor med metallhandtag och nya maskiner, entré/hall med klinkergolv, helrenoverat sovrum med garderobsvägg och skjutdörrar mm. I vardagsrummet ligger det ekparkett på golvet, i samma kök och sovrum. Duschrummet helrenoverades med klinker och kakel i samband med stambyte i föreningen. Rymlig balkong i söderläge med vacker vy över äldre villaområde. Till lägenheten hör även källarförråd och matkällare.

Välskött Riksbyggenförening som genomgått alla större renoveringar som takbyte, ny dränering, fönsterbyte, nya säkerhetsdörrar, byte av VA och el med mera.

Busshållplats för SL-buss mellan Sigtuna och Märsta finns i kvarteret och närhet finns till pizzeria, gym, förskola, skola och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Brännbo

Brännbo är ett eftertraktat, lugnt och lummigt bostadsområde i centrala Sigtuna med en blandad bebyggelse.

Området

Brännbo är ett eftertraktat, lugnt och lummigt bostadsområde i centrala Sigtuna med en blandad bebyggelse.

Fritid och närservice

I Brännbo finns det pizza-restaurang samt hotell- och konferensanläggningen Stora Brännbo som serverar god mat. På kort promenadavstånd finns även bibliotek, skola, Mälaren och Sigtuna stadskärna med sitt utbud av affärer, restauranger, kaféer och service. Området har ett mycket bra geografisk läge med närhet till det mesta runt om i Sigtuna.

Kommunikationer

Med buss tar du dig till Sigtuna stadskärna och vidare till Märsta station. Från Märsta station kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm.

Förskolor och skolor

I området finns förskolan Karusellen och flera fina lekplatser. I närheten ligger även grundskolan S:t Per (F-6). Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.