Hällsbovägen 47

Hällsbovägen 47

Slutpris

4 400 000 kr


Hällsbo— Sigtuna

Hällsbovägen 47


Slutpris
4 400 000 kr

Hällsbo— Sigtuna

Renoverat och ombyggt radhus med många sovrum, uterum och solceller!

Välkommen till Hällsbovägen 47 - här har nuvarande ägare renoverat badrummen och byggt om garaget till boende.

Radhuset har ett högt och fint läge med utsikt över Prästängarna samt en glimt av Mälaren. Baksidan som har ett insynsskyddat läge har ett inglasat uterum, träaltan och fina murade rabatter med härlig växtlighet. Det finns även ett tillbyggt förråd. Huset har under senare år bytt tak och installerat solceller samt elbilsladdare. Fönstren är bytta längs vägen och huset dränerades om i mitten av 90-talet.

Intill ingången av huset finns en tillbyggd farstukvist och soutterängplanet har en trevlig hall, en renoverad rymlig tvättstuga, ett nyrenoverat helkaklat badrum och tre sovrum genom att det tidigare garaget byggts om till boende.
På det övre planet finns ett kök med plats för matbord, vardagsrum, två sovrum samt ett nyrenoverat duschrum. Flera i området har ändrat om planlösningen på detta plan och bytt plats på kök, vardagsrum och sovrum för att få en öppen planlösning.

Hällsbo är ett mycket barnvänligt område med flera förskolor, en mycket fin lekplats, elljusspår, fina strövområden, och bra bussförbindelser! Runt knuten finns också en helt MTB-bana och på vintern 3 km längdskidspår.

Till den fina stadskärnan är det gång- och cykelavstånd och där finns all tänkbar service. Det finns en gång- och cykelväg vid Kärrvägens början som leder till det nya området Sigtuna Stadsängar. Där finns Engelska skolan, förskola, padelhall, butiker, gym, apotek mm.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
120/18 kvm
Driftkostnad
48 764 kr/år
Tomtarea
274 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-02-13

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Hällsbovägen såldes av oss 2024-02-13. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Hällsbovägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.