Jakobs Gränd 5C

Jakobs Gränd 5C


Sigtuna - Centralt— Sigtuna

Jakobs Gränd 5CSigtuna - Centralt— Sigtuna

Mycket fin tvåa i centrala Sigtuna!

På historiska Jakobs gränd i kvarteret Malmen, med ett av Sigtunas absolut mest centrala lägen saluförs nu denna fina lägenhet. Huset byggdes om och totalrenoverades till en bostadsrättsförening 2018 så lägenheten är fortfarande i nyskick. Som boende i BRF Klockargården kan du njuta av vatten och natur och ett stenkast bort finns Sigtunas mysiga stadskärna med all service du behöver.

Lägenheten är inredd med fina materialval såsom enstavig askparkett, HTH-kök med bänkskiva i kvartskomposit och luckor i ljus ask samt badrum med kakel och klinker i hög standard.

Stor balkong samt flera fönster med markiser i bästa sydvästläge ger ett generöst ljusinsläpp. Utsikten över Mälaren och Malmens pittoreska hus gör denna lägenhet till något utöver det vanliga.

Bostadsrättsföreningen Klockargården har ett flertal gemensamma utrymmen - gym, bastu och relax, vinkällare samt tvättstuga. Till lägenheten ingår ett källarförråd.

Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
3 745 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-02-27

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Jakobs Gränd såldes av oss 2023-02-27. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Jakobs Gränd.

Boka värdering
Lina Gustavsson
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad