Katsen 27

Katsen 27


Sigtuna - Björkbacka— Sigtuna

Katsen 27



Sigtuna - Björkbacka— Sigtuna

Unik arkitektritad enplansvilla!

Välkommen till Katsen 27, en fantastisk och unik arkitektritad enplansvilla uppförd år 2010 i barnvänliga Björkbacka!

Huset, som är ritat av arkitekt Hans Suominen, välkomnar en med en vacker handgjord ytterdörr och hela huset andas harmoni med sina vitbetsade ekgolv och exklusiva färglada och varma tapeter av formgivaren William Morris.
Planlösningen är spännande och väl genomtänkt och i husets mitt finns köket och vardagsrummet som utgör hjärtat i huset. Vardagsrummet är utformat i en cirkel och de höga glaspartierna ut mot pooldäcket släpper in ett härligt ljus. Mot köket är det en öppen planlösning som avgränsas med en köksö med bardisk och arbetsyta. Både i vardagsrum och i kök finns stora sällskapsytor för social samvaro. Takhöjden i huset är 2,70 vilket ger en extra rymd.

De sociala ytorna fortsätter utanför huset på det stora trädäcket vid poolen. Här finns plats för flera loungegrupper och matbord. Baksidan vetter mot söder och väster vilket ger ett perfekt solläge. Här kan man även skymta Mälaren.

I den ena delen av huset finns master bedroom med två klädkammare och ett stort badrum samt ett mindre sovrum. I den andra delen av huset har man en ungdomsdel två sovrum med duschrum samt ett extra allrum.

Båda badrummen är helkaklade i behagligt ljusa färger med ett golv som har ljus klinker.
Tvättstugan har även den en handgjord dörr som groventré.

Inifrån huset nås garaget som är på 35 kvm. Här finns hyllplan för förvaring samt en extra frysbox.

Björkbacka Strand är ett fantastiskt ställe att bo på! Här vid Garnsviken vid Mälaren har de senaste 10 åren ett helt nytt område byggts upp. Men redan under Vikingatiden var här en boplats. En överfart över Garnsviken till Pilsbo fanns och vid infarten till Björkbacka finns en runsten som vikingen Styrbjörn lät resa efter sin far Sigsten.

I området finns förskola, skola (F-6), busshållsplatser, pizzeria samt den härliga badbryggan. Till Sigtunas mysiga stadskärna är det ca 2 km och det finns en belyst gång- och cykelväg som går vackert längs vattnet. Bussen som stannar i området går till både stadskärnan i Sigtuna, Märsta station och till Arlanda.


Boarea/biarea
185/35 kvm
Driftkostnad
65 229 kr/år
Tomtarea
740 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-15

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Katsen såldes av oss 2019-09-15. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katsen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.