Olof Skötkonungs väg 41

Olof Skötkonungs väg 41

Slutpris

5 300 000 kr


Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Olof Skötkonungs väg 41


Slutpris
5 300 000 kr

Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Rymlig villa med bra planlösning och centralt läge!

Nytt pris!

Trevlig och välskött fastighet nära stadskärnan i barnvänligt område. Fastigheten har ett lugnt och fint läge på återvändsgata och gränsar till bilfri parkliknande allmänning med lekplats.

Villan är idealisk för barnfamilj med stora utrymmen och närhet till S:t Pers skola (F-6), förskolor, suverän idrottsanläggning med ett flertal fotbolls- och tennisplaner, multihall, tennishall, innebandybana, utomhusgym, natur m.m.

Tilltalande insynsskyddad och lättskött tomt med gräsmatta, äppel-, persiko- och prydnadsträd, bärbuskar och mindre grönsaksland, häckar mot gata och parkområde. Stor stensatt infart med plats för 1 bil i garaget och 2 bilar på infarten.

Entréplan: Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och bibliotek ger en mycket tilltalande helhet och stort ljusinsläpp från stora fönster. I vardagsrummet finns en vacker och mycket effektiv kakelugn som ger både god värme och trivsel.
Från vardagsrummet når man den rymliga terrassen under tak i västerläge (c:a 30 kvm). Biblioteksdelen, med utgång mot framsidan i öster, kan enkelt byggas om för att erhålla ytterligare ett sovrum. Vidare finns två sovrum, kök med matplats och rymligt skafferi, hall, duschrum med toalett, separat gästtoalett, mindre klädkammare samt praktisk grovingång med tvättstuga.

Övre plan: Tillbyggnad skedde med ett övre plan under 1990-talet. Där finner man sällskaps- alternativt sovrum med fransk balkong, ytterligare två sovrum, stort badrum med dubbla tvättställ och burspråk, två rymliga klädkammare samt sammanbindande hall.

På södra sidan av villan finns även en garagebyggnad med ett separat förråd.

En rymlig villa att bo och trivas i!

Endast personliga visningar efter tidsbokning.


Boarea
182 kvm
Driftkostnad
65 914 kr/år
Tomtarea
486 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-09-15

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Olof Skötkonungs väg såldes av oss 2022-09-15. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olof Skötkonungs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.