Olof Skötkonungs väg 34

Olof Skötkonungs väg 34


Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Olof Skötkonungs väg 34



Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Enplansvilla i gott skick på Prästängarna!

Äntligen en enplansvilla på populära Olof Skötkonungs väg till salu!

Trevlig och välskött fastighet nära stadskärnan i barnvänligt område. Fastigheten har ett lugnt och fint läge på återvändsgata och gränsar till bilfri parkliknande allmänning med lekplats.

Villan har under åren genomgått omfattande renoveringar med bland annat nya våtutrymmen i hög standard, vackert kök med rostfria maskiner, stor altan i väster med eldrivna markiser mm. I nuläget är villan på 5 rum och kök med 4 sovrum men kan enkelt planändras till större och färre sovrum. Genomgående ljus interiör och spotlights i tak i flera rum. Mekanisk ventilering med värmeåtervinning har installerats och en braskamin kompletterar.

Tilltalande insynsskyddad och lättskött tomt med gräsmatta, stor träaltan mot gatan och staket runt tomten. Asfalterad infart med plats för två bilar samt en plats i garaget. Intill garaget finns en ombyggd förrådsdel som idag inrymmer ett kontor.

Villan är idealisk för barnfamilj med närhet till S:t Pers skola (F-6), förskolor, suverän idrottsanläggning med ett flertal fotbolls- och tennisplaner, multihall, tennishall, innebandybana, utomhusgym, natur m.m. Genom att huset är i ett plan passar boendet även det äldre paret.

Sigtunas stadskärna med all tänkbar service finns inom en lugn promenad på en kvart och det finns fina skogsområden i närområdet.

Välkommen att anmäla dig på visningen!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
61 976 kr/år
Tomtarea
785 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-21

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Olof Skötkonungs väg såldes av oss 2023-12-21. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olof Skötkonungs väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.