Rådman Ledins väg 12

Rådman Ledins väg 12

Slutpris

4 150 000 kr


Sigtuna - Centralt— Sigtuna

Rådman Ledins väg 12


Slutpris
4 150 000 kr

Sigtuna - Centralt— Sigtuna

Välskött radhus i centrala Sigtuna!

Välkommen till ett mycket välskött och ytsmart radhus med gavelläge i centrala Sigtuna!

Radhuset som är i två plan är ljust, inbjudande och funktionellt och har möjlighet till hela fyra sovrum, varav ett på entréplan. På entréplanet finns även kök och vardagsrum med braskamin i öppen planlösning, duschrum samt en rymlig tvättstuga. På det övre planet finns idag två sovrum, ett stort allrum som med enkla medel kan avdelas till ytterligare ett sovrum, badrum med både dusch och badkar samt en klädkammare. Delar av vinden har golv som ger gott om plats för förvaring.

Interiört har huset genomgående parkettgolv och målade väggar. Samtliga tak och väggar målades om 2017. Samma år sattes även en braskamin in, bänkskivan byttes ut och en induktionshäll installerades. Dusch-och badrum har klinkergolv och helkaklade väggar.

Det finns en stor altan i söder på baksidan som vetter mot innergården med sol hela dagen. Altanen byggdes ut 2017 och samtidigt byggdes ett insynsskyddande staket.

Vid entrén finns ett praktiskt förråd och här finns också plats för två bilar. I en carport i länga finns plats för ytterligare en bil.

Rådmansparken är ett populärt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor och Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, restauranger m.m. Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern finns ett stenkast bort. Busshållplatser finns i området med kommunikationer för att ta sig till både Märsta, Arlanda och Uppsala.

Välkommen på visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
40 150 kr/år
Tomtarea
206 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på rådman ledins väg såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på rådman ledins väg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.