Ragvaldsbo Gårdsväg 18a

Ragvaldsbo Gårdsväg 18a

Slutpris

1 900 000 kr


Sigtuna - Ragvaldsbo— Sigtuna

Ragvaldsbo Gårdsväg 18a


Slutpris
1 900 000 kr

Sigtuna - Ragvaldsbo— Sigtuna

Ljus och modern tvåa i efterfrågat +55-boende!

Mycket fin tvåa belägen i +55-bostadsrättsförening!

Lägenheten är i fint skick och har inglasad balkong och stora fönster mot söder som ger bra ljusinsläpp. Hall med klinkergolv och klädhängare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med vita släta luckor och bred arbetsbänk i svart laminat. Helkaklat duschrum med golvvärme och tvättutrymme. Rymligt sovrum med garderober samt ett förråd bekvämt placerat inne i lägenheten.

Brf Trollbacken är en +55-bostadsrättsförening bestående av tre flerbostadshus i fem våningar med hiss och flera gemensamma utrymmen. Boende i föreningen har tillgång till en gemensamhetslokal (för upp till 30 personer), en övernattningslägenhet, ett cykelrum samt tre laddningsrum för t ex permobiler. På tisdagar kan man gympa tillsammans med föreningens övriga medlemmar.

Lägenheten är belägen i västra delen av den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar. På bekvämt gångavstånd ligger Silvertorget med en mångfald verksamheter som Lidl, Olssons Delikatess, sushirestaurang, WE Gym, frisör, läkarstation, vårdcentral, tandläkare med mera. Till stadskärnan i Sigtuna med all tänkbar service är det en gångtid på cirka 10 minuter.

Välkommen att anmäla dig på visning!


Boarea
50.5 kvm
Avgift
3 757 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-11-28

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Ragvaldsbo Gårdsväg såldes av oss 2023-11-28. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ragvaldsbo Gårdsväg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.