Rektor Cullbergs väg 4C

Rektor Cullbergs väg 4C

Slutpris

4 325 000 kr


Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Rektor Cullbergs väg 4C


Slutpris
4 325 000 kr

Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Vill du bo centralt i Sigtuna ett stenkast från Sveriges äldsta gågata med mysiga butiker och caféer? Välkommen till Rektor Cullbergs väg 4c, ett mycket trevlig och bekvämt boende i toppskick med närhet till allt!

Entréplanet har en öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett härligt ljusinsläpp från två håll! På entréplan finns en hall, kök med matplats, sovrum, duschrum och ett vardagsrum med utgång den stora mysiga balkongen.
I soutterängplanet finns två sovrum, ett badrum, arbetsrum som även kan användas till sovrum samt en tvättstuga och ett förråd under trappan. Båda sovrummen har utgång till den stora trädäckade uteplatsen.

Badrummen är helkaklade och har klinkergolv och de renoverades år 2016/2017 (kvalitetsintyg finns). Det fina köket från Puustelli renoverades år 2011 och då gjordes även den öppna planlösningen.

På baksidan som har ett perfekt solläge mot söder har man en rymlig balkong samt trädäckad uteplats och en gräsyta för studsmattan!

Radhuslängan består av fem fastigheter i vinkel och på framsidan har man en gemensam trevlig yta som säljaren beskriver som en "omhuldande oas"! Här finns utemöbler som man kan nyttja och ett mysigt berg för barnen att ha picnic på.

Nedanför backen har du den mysiga strandpromenaden där du bla har minigolf, trevliga sittgrupper på bryggorna. Härliga Mälaren inbjuder vintertid till långfärdsskridskor.
Från huset har du dessutom gångavstånd till flera skolor och förskolor och även till nyrenoverade simhallen!


Boarea/biarea
104/19 kvm
Driftkostnad
41 492 kr/år
Tomtarea
136 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-08-03

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Rektor Cullbergs väg såldes av oss 2020-08-03. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Rektor Cullbergs väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.