Ropstensvägen 9

Ropstensvägen 9

Slutpris

11 500 000 kr


Sigtuna - Ropsten— Sigtuna

Ropstensvägen 9


Slutpris
11 500 000 kr

Sigtuna - Ropsten— Sigtuna

Sjönära boende i gott skick och med egen båtplats!

Välkommen till Ropstensvägen 9, ett mycket trevligt hus med ett fantastiskt läge med fin sjövy och egen brygga i Ropsten.
Huset som har totalrenoverats varsamt sedan 2007 är i gott skick och har en mycket välplanerad planlösning. Här är de stora renoveringarna som nytt tak, fönsterbyte, dräning mm gjorda.
Entréplanet har en härlig öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Härifrån har man en oslagbar vy genom de stora fönstren mot Mälaren. Dubbla glasdörrar leder till en uteplats med samma vy.
På entréplanet finns fyra rymliga sovrum, en klädkammare, ett duschrum samt en gäst WC. Golven i alla rummen är av ekparkett och alla väggar är vitmålade.

En trappa ned i källarvåningen finns en stor gillestuga med en värmande täljstenskamin. Om fler sovrum behövs kan gillestugan delas av och det finns fortfarande gott om social yta.
I källaren finns också en mysig relaxavdelning med plats för gym. I relaxavdelningen finns en bastu samt ett duschrum med WC. På det här planet finns också tvättstuga, hobbyrum och en vinkällare.

Två stora uteplatser med bra solläge mot söder och väster. Vid den ena uteplatsen som är insynsskyddad finns tak och infravärme. På den välvårdade tomten tomten finns två äppelträd, smultron, jasminbuske, välhållna häckar mm. Solläget är perfekt med sol hela dagen och kvällen! Tomten kan bevattnas med sjövatten. För bilar finns parkering för en bil i garage samt två bilar på uppfarten.

Vid gatans slut har man båtbryggan där en båtplats ingår. Här finns också en liten strand och badbrygga. I området finns också en lekplats för de yngre barnen.

Vid vattnet finns den mysiga strandpromenaden som leder dels till Sjudargårdsbadet men också till den medeltida stadskärnan i Sigtuna där all möjlig service finns såsom vårdcentral, apotek, restauranger, butiker mm. Skolan SSHL ligger ett stenkast bort och det är även nära till busshållsplats. Sigtunas sportfält med Prästängshallen, tennishall, fotbollsplaner samt Sigtunas egen slalombacke finns endast 400 meter från huset.


Boarea/biarea
132/159 kvm
Driftkostnad
48 745 kr/år
Tomtarea
893 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-01-28

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Ropstensvägen såldes av oss 2021-01-28. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ropstensvägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.