Tilskogsvägen 13

Tilskogsvägen 13


Sigtuna - Til— Sigtuna

Tilskogsvägen 13Sigtuna - Til— Sigtuna

Modern villa med fyra etage

Modern 2-plansvilla, byggd -99, med spännande planlösning i 4 halvplan, rymligt kök med öppen planlösning och högt i tak, vardagsrum med eldstad och balkong, tillbyggt uterum, tre våtutrymmen, bastu och flera uteplatser med sjöglimt och soligt sydvästläge.

Ljus och rymlig entré med plats för sittgrupp och förvaring för kläder. Stort sovrum med eget duschrum och klädförvaringsutrymme bakom skjutdörrar.

En halvtrappa upp finns två sovrum, varav ett med utgång till stenlagd uteplats, ett helkaklat badrum med bastu samt tvättutrymme med tvättpelare, centraldammsugare och frånluftsvärmepump.

På övre plan finns ett rymligt kök med köksö, stort skafferi och öppen planlösning mot matplats samt en gästtoalett. Högt i tak och fönster i tre väderstreck ger ljus och en underbar känsla av rymd.

Några trappsteg upp finner du ett stort vardagsrum med mysig eldstad, ryggåstak och utgång till balkong, ett kontor/sovrum samt utgång till ett uterum. Uterummet ansluter till en terrass med fin utsikt och trapp ned till tomten.

Bred garageinfart framför stort isolerat garage med vidbyggd förrådsdel.

Flera insynsskyddade uteplatser med bra solläge och stora ytor för social samvaro. En underbar villa med många bra detaljer och en härlig känsla.

Välkommen på visning - endast personliga visningar efter tidsbokning.


Boarea/biarea
166/47 kvm
Driftkostnad
15 962 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Tilskogsvägen såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Tilskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad