Travarvägen 4 / Sigtuna

Slutpris
2 875 000 kr
Boarea/biarea
54/49 kvm
Driftkostnad
19 927 kr/år
Totalareal
1 867 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Travarvägen såldes av oss 2019-09-19. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Travarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Travarvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Travarvägen 4, ett mysigt hus på en härlig uppvuxen tomt!
Huset som är i gott skick består av två plan, varav ett är källare. På entréplanet finns hall, två sovrum, duschrum, arbetskök samt ett vardagsrum med matplats där det är öppet upp till nock. Från vardagsrummet nås en stor uteplats under tak!
I källaren finns gillestuga, flera förrådsutrymmen, ett sovrum, tvättstuga samt ett stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Innanför badrummet finns en bastu.
Hela källarplanet gjordes om 2018.

På tomten finns en gäststuga, flera fruktträd och många vackra blommor och buskar.

En relativt ny detaljplan möjliggör efter byte av avlopp en byggnation på maximalt 250 kvadratmeter på den stora tomten. Området har sedan planen togs i bruk fått fler permanentboende.
I Granby finns det en blandning av fritidshus, villor och nybyggda fastigheter. Här finns även en nybyggd kommunal förskola och bra kommunikationer för att ta sig från väg 263 med buss mot Sigtuna/Arlanda och Bålsta.

Fina strövområden med god tillgång på bär och svamp. Närmaste tätort är mysiga Sigtuna som ligger ca 7km från staden med livsmedelsaffär, butiker, cafeér, restauranger, grundskola, gymnasium och fina idrottsanläggningar.

Besök gärna samfällighetens egna hemsida: https://granby.nu

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Granby

Trevligt sjönära område på landet men ändå nära!

Området

I Granby utanför Sigtuna finns det en blandning av fritidshus, villor och nybyggda fastigheter. Närhet till Mälaren med bad och mindre båthamn.

Fritid och närservice

I Granby finns goda möjligheter till vistelse i fin natur med bär- och svampskogar, Mälaren med marina aktiviteter och badstrand samt närhet till flera hästanläggningar. Granby ligger cirka 9 kilometer från Sigtuna Stad där en mångfald av service finns som biograf, flera gym, läkarcentraler, restauranger och caféer, ICA, systembolag, apotek med mera.

Kommunikationer

Från väg 263 finns bussförbindelser till Sigtuna, Arlanda, Bålsta och via byte till Märsta, Knivsta och Uppsala. Från Märsta Station går både SL- och SJ-tåg till Stockholm samt SJ-tåg till Uppsala. Den bilburne resande till Stockholm kan välja mellan infart via E4 från Märsta eller E18 via Bro/Bålsta.

Förskolor och skolor

Kommunal förskola i Granby samt i Sigtuna Stad som även har flera förskolor samt både kommunala skolor och friskolor. Gymnasium finns i Sigtuna (SSHL) och Märsta (Arlandagymnasiet).Skolbuss till och från Sigtuna passerar Granby.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.