Uppsalavägen 12 / Sigtuna - Centralt / Sigtuna

Villa i centrala Sigtuna med potential!

Slutpris
4 450 000 kr
Boarea/biarea
140/86 kvm
Driftkostnad
57 010 kr/år
Tomtarea
921 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna villa på uppsalavägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på uppsalavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Uppsalavägen, ett stenkast från Sigtunas stadskärna, ligger denna fristående villa med en totalyta på 226 kvm. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende!

Tegelvillan som uppfördes 1959, har renoveringsbehov, främst omläggning av yttertak, fönsterbyte, dränering och renovering av ytskikt, kök och badrum. Se vidare information i överlåtelsebesiktningen.

Trevlig uppväxt trädgård med flera buskar och stora gräsmatteytor. Balkong i väster samt uteplats i söder ger sol hela dagen.

På bekvämt gångavstånd finns flera skolor och förskolor, hållplats för SL-buss och Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. Närhet till Mälaren med bad och vattenaktiviteter på sommaren och skridskobana på vintern.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sigtuna Stad

Sigtuna Stad, Sveriges äldsta Stad med en genuin stadskärna och Stora Gatan med oförändrad gatusträckning sedan 1000-talet.

Närservice

I Sigtuna Stad finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan tänkbar service.

Fritid/Sport och nöje

Sigtuna erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS , Sigtuna Fritidscenter som har nyrenoverad simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns drygt fem kilometer långa Strandpromenaden med belysning och sittbänkar. Vintertid kanske du tar en tur på långfärdsskridskor. I området Prästängarna finns idrottsanläggning med sporthall, judolokal, tennishall, tennis- och fotbollsplaner, utegym, skatepark och mindre slalombacke med släplift . I Sigtunas omgivningar finns det flera ridhus samt golfbana.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation till Märsta Station, Arlanda, Bålsta och Uppsala, Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

Sigtuna har ett gott renommé som skolstad och i närområdet finns ett flertal förskolor och skolor samt gymnasium. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.