Väringavägen 14 / Sigtuna - Harberget / Sigtuna

Sjöglimt och inglasad balkong i hus med hiss

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
103 kvm
Avgift
3 526 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Väringavägen såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Väringavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Harberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin gavellägenhet med sjöglimt, inglasad balkong med sol hela dagen och bra läge två trappor upp i hus med hiss.

Möblerbar hall med tåligt klinkergolv vid entrédörren, i övrigt genomgående ekparkett. Lägenheten har ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till en inglasad balkong med söderläge. Rymligt kök med vita luckor, bänk i vinkel som ger bra med arbetsytor och en matplats med fin utsikt mot naturen på Harberget. Två sovrum varav ett med förvaringsutrymme bakom skjutdörrar. Det tredje sovrummet, som ansluter till vardagsrummet, är ombyggt till matrum. Två toaletter, det ena med badkar, tvättmaskin samt fönster och det andra med dusch bakom skjutbara glasdörrar. Båda våtutrymmen har handdukstork. Rymlig klädkammare med praktiskt läge direkt vid entrén samt förråd i entréplan. Parkeringsplats, värme, vatten och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Det finns garage men till dessa platser är det kö och en tillkommande kostnad.

Mycket välskött och familjär bostadsrättsförening med god samvaro och gemensamma utrymmen som t ex ljusa moderna tvättstugor belägna på entréplan, boulebana, hobbyrum, litet bibliotek och en fullt utrustad föreningslokal med ett rum och kök, som kan användas som gästlägenhet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Harberget

Trevligt område med högt och centralt läge med vy över Staden och Mälaren.

Området

Harberget har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus intill fint skogsparti.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad, finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service. I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och lite längre bort Sigtuna Fritidscenter som har simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km lång Strandpromenaden. På gångavstånd ligger Mälaren för bad och båt på sommaren och skridskoåkning samt skidåkning på vinterhalvåret. Vid Blackan, nedanför Harberget finns ett naturbad vid Mälaren.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som går till Märsta Station, Arlanda och Uppsala. Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.