Brobyvägen 43

Brobyvägen 43

Slutpris

2 250 000 kr


Skebobruk— Norrtälje

Brobyvägen 43


Slutpris
2 250 000 kr

Skebobruk— Norrtälje

Sagolikt hus i lantlig miljö!

Sagolikt vackert med charm och hjärta! Välkommen till detta sekelskifteshus på Brobyvägen 43. Ett perfekt boende för dig som vill ha detta hus som fastboende eller fritidshus. Lummig tomt om dryga 1 800 m² belägen några hundra meter från sjön Närdingen. Huset har ett stort lantligt kök, rejält vardagsrum och duschrum. På övervåningen en möblerbar hall och ett stort sovrum. Bostaden har hela fyra stycken godkända eldstäder. Hela huset har fina handblåsta fönster med spröjs.

Här njuter du av en trädgårdsoas i söderläge ett rejält altandäck och med en pool ovanpå mark som har varit mycket uppskattad under varma sommardagar. Grönskande och trevlig trädgård och gräsmatta för sköna stunder och lek. Vidare på tomten finns det en välisolerad gäststuga på ca 15 kvm med en altan samt en snickerboa med ett stort förråd.

Huset är beläget i ett mycket trevligt område där man bor med närhet till skola, förskola och kommunikation. Gå ner till den stora sjön Närdingen på bara ca 5 min eller cykla till badstranden och ta ett dopp! Den berömda och mycket uppskattade Skebopuben ligger med en kort promenad bort där det exempelvis ordnas musikkvällar samtidigt som du kan få något utsökt att äta och dricka.

Detta ställe är ett riktigt paradis för dig som söker lugnet på landet.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
82 kvm
Driftkostnad
24 970 kr/år
Tomtarea
1 817 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-13

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Brobyvägen såldes av oss 2023-06-13. Se alla våra försäljningar i Skebobruk samt även på Brobyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.