Stensätersvägen 36

Stensätersvägen 36

Slutpris

3 650 000 kr


Skebobruk— Norrtälje

Stensätersvägen 36


Slutpris
3 650 000 kr

Skebobruk— Norrtälje

En plats att njuta på!

Varmt välkommen till Stensätersvägen 36. På sjönära läge med magisk utsikt får du här ett mycket trevligt hus på ogenerat läge. Hit kommer du för att sätta guldkant på tillvaron, en plats att komma till för att koppla av och njuta samtidigt som du omringas av en rogivande miljö . Från huset har du många platser att slå dig ner och titta på den levande tavlan du har utanför som visar charmen med de olika årstiderna, djurliv samt vattnets alla former. Stor härlig altan i sydvästläge där du kan husera stora kalas eller bara en mysig familjemiddag. Huset har renoverats med finess och känsla, där gammalt möter nytt. Du har bekvämligheter som åretruntvatten, nyrenoverat duschrum med wc, samt ett fullt utrustat kök. Centralt placerad i huset finns braskamin och vedspis som inte bara ger värme utan bidrar enormt till en mysfaktor när mörkret och kylan kommer på besök.
På tomten finns gott om plats för förvaring i form av redskapsbod samt en större gäststuga med två sovrum och plats för flertalet gäster. Tomten har en stor gräsyta som lämpar sig perfekt för lek och spel. I intilliggande skogar kan du hitta massor av svamp. I Sjön precis utanför har du ett rikt fiskliv, så vill du fiska har du chansen att få abborre, gädda och gös.
Vill du bada har har samfälligheten en egen badplats, en kort promenad ifrån huset, här är det bäst att bada. Det finns också möjlighet att via samfällighetens brygga få båtplats. Området erbjuder vackra naturomgivningar, perfekt för dig som gillar att gå promenader. Till området går SL-buss, den stannar ca 1,5 km från huset. Kommer du med bil från Stockholm tar resan ca 1h 10 min.
Blir du någon gång rastlös finns det massor i ditt närområde att upptäcka. Handla lokalproducerat kött på en gård i din närhet, besök bryggeriet eller ta en biltur till Väddö och besök det populära gårdsmejeriet eller ät den största glassen på Bondens glasskalas eller en burgare i världsklass på Bondens Burgare.

Det här huset och dess omgivningar måste upplevas, varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
63/1 kvm
Driftkostnad
14 030 kr/år
Tomtarea
2 331 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stensätersvägen såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Skebobruk samt även på Stensätersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.