Storvreten 9

Storvreten 9

Slutpris

1 350 000 kr


Skebobruk— Norrtälje

Storvreten 9


Slutpris
1 350 000 kr

Skebobruk— Norrtälje

Charmigt hus med eldstad. Stor trädäckad terrass på insynsskyddad plan tomt. Badplats i området!

Huset är beläget i ett trivsamt område med både fritidshus och permanentboende invid vackra Skebobruk. Huset är ljust inrett med genomgående vitmålad väggpanel samt ekparkettgolv. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusflöde från stora fönsterytor och rymmer stor soffgrupp samt matsalsbord för den stora familjen. Eldstaden ger en trivsam värme och sprider ett varmt ljus. Från vardagsrummet nås den stora trädäckade terrassen via altandörr. Arbetskök med vita skåpluckor och bänkskivor i ek. Två sovrum samt badrum med dusch och cinderella förbränningswc. Hallen erbjuder fyra garderober samt avhängningsyta för ytterkläder.

Den vackra trädgårdstomten på 2059 kvm bjuder på unga äppelträd samt bärbuskar. Trädgårdsbuskar blommar under sommarmånaderna och ger tomten en levande känsla. Den plana gräsytan passar ypperligt för lek och spel och här kan både barn och vuxna spela fotboll, kubb, hoppa studsmatta eller bara njuta av den solbelysta tomten. För den trädgårdsintresserade finns det gott om plats för odlingar. Huset omges till hälften av en nyare trädäckad terrass. Avkopplande sommardagar avnjutes i pergolans soffgrupp. Här kan även ett långbord dukas upp för festen med många gäster utan problem och ni njuter av solen hela dagen.

Endast några minuters promenad till samfällighetens fina badplats med badbrygga, badflotte och sandstrand i sjön Närdingen. Här finns även gräsplan med fotbollsmål och sittplatser.
Skebobruk erbjuder förutom en vacker bruksmiljö även den berömda och mycket uppskattade Skebopuben där det exempelvis ordnas musikkvällar samtidigt som du kan få något utsökt att äta och dricka. Inom 30 minuters bilfärd finner ni mysiga Grisslehamn med fint spahotell samt populära Eckerölinjen till Åland. Från Skebobruk kommer man lätt med bil till Hallstavik och Älmsta samt Norrtälje. Från Stockholm går direktbuss 639 från Östra Station och stannar vid infarten till området.

Detta ställe är ett riktigt paradis för dig som söker lugnet på landet i kulturhistorisk miljö.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
21 010 kr/år
Tomtarea
2 059 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Storvreten såldes av oss 2023-09-15. Se alla våra försäljningar i Skebobruk samt även på Storvreten.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.