Rondovägen 228 / Skogås / Stockholm

Välplanerad trea med härlig balkong

Slutpris
2 610 000 kr
Boarea
65,5 kvm
Avgift
3 249 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rondovägen såldes av oss 2017-05-05. Se alla våra försäljningar i Skogås samt även på Rondovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lugnt beläget i Skogås hittar du denna härliga trerummare som har det mesta. Kök och badrum är nyligen renoverade och en stor del av lägenheten är även ommålad och har nyinlagda golv. Till lägenheten hör även en rymlig uteplats där du har gott om plats för utemöbler. I föreningen finns både p-platser och garage som har separat kö och 100 meter från lägenheten hittar du en alldeles ny lekplats. Föreningen har också en egen boulebana. Strax utanför bostadsområdet finns både busshållplats och förskola.

Från bostaden tar det knappt 10 minuter till fots att nå badplatsen Badudden nere vid Drevviken. I närheten finns även bra fiskevatten och vintertid finns längdskidspår. Till Skogås Centrum tar det bara 5 minuter med bussen och därifrån är det lätt att ta sig både in mot stan och ut till skärgården. Pendeltåget tar ca 20 minuter till centrala Stockholm och du når E4:an inom 5 minuter. Inom bekvämt avstånd hittar du även både Länna Köpcentrum och Farsta Centrum för shopping.

Beräknat tillträde är i början av juli.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration