Lomvägen 611

Lomvägen 611

Slutpris

2 050 000 kr


Sollentuna

Lomvägen 611


Slutpris
2 050 000 kr

Sollentuna

Välkomna Hem till Möjligheternas Kärrdal – Ge Din Stil till Ett Charmigt Boende!

Välkommen till denna unika bostad i det omtyckta Kärrdal! Genom den rymliga hallen når du ett arbetskök i äldre standard, vilket erbjuder en perfekt möjlighet att skapa något alldeles eget. Köket står redo för din personliga touch och prägel, vilket ger dig chansen att skapa det kök du alltid drömt om.

Den separata matplatsen i direkt anslutning till köket skapar en inbjudande atmosfär för trevliga middagar och sociala sammankomster. Här finns en fantastisk möjlighet att låta din kreativitet flöda och skapa det ultimata köket för ditt livsstil.

Det stora och ljusa vardagsrummet blir hjärtat av hemmet med sina generösa fönster och direktutgång till den soliga uteplatsen i sydvästläge. Här kan du njuta av både inomhus- och utomhusliv i en harmonisk förening.

Bostaden rymmer två sovrum, var och en designat för maximal komfort och stil. Med fint ljusinsläpp och gott om utrymme erbjuder varje sovrum en lugn fristad för avkoppling. För extra bekvämlighet finns även en klädkammare, perfekt för förvaring.

Det stilrena och helkaklade badrummet med golvvärme förhöjer boendestandarden och renoverades i samband med stambytet mellan 2018 och 2019. En touch av lyx och modern komfort för att skapa den perfekta atmosfären.

När det gäller kommunikationer är detta boende optimalt beläget med närhet till buss 607 från Danderyds sjukhus, Mörby Centrum eller Sollentuna station, samt buss 627 från Sollentuna station. Två hållplatser finns i området; Sjöberg centrum och Norra Kärrdal.

Kärrdal, känt för sitt lugna och familjevänliga läge, erbjuder ett eget centrum med allt du behöver i vardagen – från mataffärer till restauranger och kemtvätt. Med närhet till skolor, barnomsorg och vacker natur blir detta ditt drömboende. Rösjöns friluftsområde ligger intill och erbjuder bad, promenadstråk och motionsspår året runt.

Denna bostad är en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med en köksrenovering som ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel. Kontakta oss för att boka din privata visning och låt din kreativitet flöda i detta fantastiska boende redan idag!


Boarea
83 kvm
Avgift
5 412 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-01

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Lomvägen såldes av oss 2024-02-01. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lomvägen.

Boka värdering

Farzad Mirzazadeh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ender Karaman

Assisterande mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.