Töjnavägen 55B

Töjnavägen 55B

Slutpris

7 900 000 kr


Töjnan— Sollentuna

Töjnavägen 55B


Slutpris
7 900 000 kr

Töjnan— Sollentuna

Fin villa på södervänd tomt

Välkommen till denna fina souterrängvilla som är belägen på en generös södervänd tomt i attraktivt villaområde! Entrévåningen består av kök, vardagsrum och tre sovrum. Vardagsrummet är rymligt och har vackert ljusinsläpp via ett stort fönster i söderläge. Här finns också en öppen spis att sitta och mysa vid på kvällarna när det är ruggigt ute. Från vardagsrummet når du terrassen som också vetter mot söder, en perfekt plats där du kan njuta av morgonkaffet och även lunchen. Middagen kanske du avnjuter i trädgården vid altanen dit även kvällssolen når. Souterrängvåningen består av två rum, badrum, tvättstuga och en matkällare. Från souterrängplanet når du garaget som även har en ljus och trevlig verkstadsdel med fönster ut mot trädgården. Utanför garaget finns det plats att parkera två bilar till. På tomten står en friggebod om c:a 12 kvm där du har både värme, el och fiberanslutning, så den kan absolut nyttjas som arbetsplats!

Bergvärmen ger låga driftkostnader och det är golvvärme i båda våningsplanen, även i verkstadsdelen och i större delen av garaget. Huset har underhållits väl, det är omdränerat, vinden är tilläggsisolerad, nya avloppsledningar är dragna, fasaden är omputsad och taket är omlagt. Fiber är indraget och det finns nätverksuttag i alla rum. Det finns också centraldammsugare.

Tomten är välskött och har en plan och fin yta för lek eller kanske anläggning av pool? På tomten finns fruktträd, bärbuskar och gott om utrymme för den odlingsintresserade. Här bor du mitt i ett trivsamt och uppvuxet villaområde med närhet till skola, förskolor och kommunikationer. Till busshållplatsen tar det högst två minuter att gå och det är gångavstånd till centrum med all tänkbar service.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
130/75 kvm
Driftkostnad
23 000 kr/år
Tomtarea
934 kvm
Rum
7 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-01

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna villa på Töjnavägen såldes av oss 2021-06-01. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Töjnavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.