Charlottenburgsvägen 30

Charlottenburgsvägen 30

Slutpris

3 825 000 kr


Råsunda— Solna

Charlottenburgsvägen 30


Slutpris
3 825 000 kr

Råsunda— Solna

Kanontvåa som är både renoverad och stambytt, med balkong i söderläge och bevarad 40tals charm

Äntligen till salu! Har du också letat efter den där bostaden som är renoverad och i toppskick samtidigt som den har bevarad 40-tals charm? Varmt välkommen till Charlottenburgsvägen 30 och denna pärla till bostad som ger dig precis detta.

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en fantastiskt takhöjd och stora fönsterpartier som skapar ett välkomnande ljus i bostaden. I anslutning hittas det stambytta badrummet som är helkaklat och välordnat med duschhörna, förvaring i kommod och handdukstork. Direkt in till höger från hallen, genom en passage med en av bostadens stora garderober, hittas det smakfullt renoverade köket. Här har man valt att behålla golv i original och kombinerat det med sobra färger och stilsäkra detaljer. Full maskinell utrustning gör vardagen enkel och de stora arbetsytorna skapar ett kök där det är en fröjd att få laga mat.

Ta dig vidare in i det fantastiska vardagsrummet, som utan tvekan är bostadens hjärta. Det stora fönsterpartiet som löper längs med rummet och ut mot den härliga balkongen ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp som fångar upp det bevarade originalgolvet. Här finns god plats för en stor soffhörna och härliga filmkvällar eller skönt häng med vänner. Även ett större matsalsbord ryms om så önskas. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och en oas på sommartid. Här kan du sitta i solen och njuta av den härligt lummiga naturen utanför.

Sovrummet med sitt rofyllda läge med utsikt mot grönskan utanför är en härlig plats att sova på. Det vackra trägolvet förhöjer känslan såväl som de fina fönsterbrädorna i sten. Du har väl heller inte missat den platsbyggda förvaring som är kronan på verket i detta rum? Med genomtänkta lösningar för nattduksbord med eluttag och utrymme för säng i denna möbel, skapas ett rum där du har plats för alla dina saker. Räcker inte det finns det dessutom en större garderob även här.

Med sina välbevarade detaljer, smarta förvaringslösningar och fantastiskt trevliga läge - blir detta en bostad som inte får missas! Varmt välkommen för att trivas på Charlottenburgsvägen 30!

Föreningen:
Brf Framnäs 5 är en förening där grannarna stortrivs. Med en god ekonomi och många stora renoveringar genomförda, där ibland renovering av fönster under 2021, har detta blivit en av Råsundas mysigaste bostadsrättsföreningar. Här finns en gemensam takterass med milsvid utsikt och perfekt kvällssol, men även en stor trall där man har gemensamma fester och möjlighet till både grillning och sol med vänner, familj eller andra i huset. Dessutom har föreningen gemensam tvättstuga, två förråd per bostad, cykelrum/hobbyrum och 7st egna parkeringsplatser.


Boarea
50 kvm
Avgift
2 511 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Charlottenburgsvägen såldes av oss 2022-01-25. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Charlottenburgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.