Södra Långgatan 32

Södra Långgatan 32

Slutpris

2 600 000 kr


Solna

Södra Långgatan 32


Slutpris
2 600 000 kr

Solna

Kanonlägenhet i söderläge, möjlig 2a, mysigt område med direkt närhet till kommunikationer och MOS

Varmt välkommen till denna superfina lägenhet som tack vare fönster i flera väderstreck, varav dessa är söder och väst, ger dig en hög trivselfaktor från första stund. De ljusa ytskikten som setts över och tagits om hand om under åren bidrar till en tidlös känsla. Här är det bara att flytta in och trivas, men du har också möjlighet att förädla.

Direkt när du kliver in i hallen får du ett rymligt intryck då denna leder dig vidare till samtliga rum. I hallen finns ett naturligt utrymme för skrivbord och arbetsplats. Här kan du hänga av kläderna vid både hatthylla och platsbyggd garderob från byggåret. Badrummet är stambytt och kaklat i klassiska färger. Här kombineras vitt porslin med kromade detaljer.

Det trevliga köket öppnar upp sig mot ett stort fönster med härligt ljusinsläpp. Här har du gott om arbetsyta och allt du behöver för en smidig vardag inklusive diskmaskin. Ett tidstypiskt skafferi hittas intill fönstret och ger dig ypperlig plats för matvarorna. Detta kök är perfekt för att laga mat i men också så härligt att bjuda hem gäster till och umgås med en middag, fika eller aw. För den som önskar göra om lägenheten till en tvåa kan man även få in ett sovrum här, kika på alternativ planlösning för tips på hur andra i huset har gjort.

Sist men absolut inte minst har vi bostadens otroliga vardagsrum/nuvarande sovrum. Här finns gott om plats för en stor soffa, stor säng och annat möblemang så som soffbord och TV. Rummet är lätt att möblera och har även en platsbyggd garderob i vackert original från byggåret. Den lummiga känslan från fönstren tack vare vackra träd utanför skapar en rofylld plats att vara på.

Missa inte chansen att få kika på denna otroliga pärla! Varmt välkommen till Södra Långgatan 32, välkommen hem!


Boarea
41 kvm
Avgift
2 685 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Södra Långgatan såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Södra Långgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.