Bersåvägen 20

Bersåvägen 20

Slutpris

4 595 000 kr


Steningehöjden— Sigtuna

Bersåvägen 20


Slutpris
4 595 000 kr

Steningehöjden— Sigtuna

Välplanerat hus i mycket bra skick!

Varmt välkommen till Steningehöjden och detta trevliga kedjehus om 125 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett stilrent boende i utmärkt skick med bra material och fint ljusinsläpp.

Huset är byggt 2013 och har ett bra läge med stenlagd uteplats och plan gräsmatteyta i norr samt en altan i söder. Entréplanet består av en rymlig hall, ett sovrum, hel kaklat badrum, separat tvättstuga, rymlig klädkammare, omgjort ek kök i hög standard med stenskiva och mosaikplattor från Myresjö och ett ljust vardagsrum med utgång till tomten. På övre plan finns finns två sovrum, en toalett samt ett allrum.

I anslutning till huset hittar du en carport och plats för ytterligare en bil bakom samt ett yttre isolerat förråd om ca 10 kvm.

Låg driftskostnad tack vare frånluftsvärmepump. Fastigheten är skattebefriad till 2028.

Steningehöjden är ett nybyggt och mycket barnvänligt område mellan Sigtuna och Märsta med både skola och förskola runt knuten. Det är ett område med nybyggaranda där familjer umgås och barnen trivs och har många lekkamrater! Här har man naturen inpå knuten och till Steningebadet är det endast ca 15 minuters cykelfärd.

I området finns bland annat skola (F-åk 6), förskolor, lekplatser och sporthall. Gångavstånd till busshållsplats med buss mot både Sigtuna och Märsta. I Märsta går tåg mot både Uppsala och Stockholm.

Ring för visning!


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
32 400 kr/år
Tomtarea
434 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Bersåvägen såldes av oss 2023-02-10. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden samt även på Bersåvägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.