Odlarvägen 24

Odlarvägen 24

Slutpris

3 200 000 kr


Steningehöjden— Sigtuna

Odlarvägen 24


Slutpris
3 200 000 kr

Steningehöjden— Sigtuna

Friköpt enplanshus i toppskick med fina tillval!

Välkommen till ett friköpt enplanshus byggt 2014 i ett härligt läge mot allmänning på Steningehöjden. Huset som rymmer 3 rum och kök är ett mycket välplanerat boende i mycket gott skick. Här har du en mycket låg boendekostnad utan oro för en bostadsrättsförenings ekonomi.

Rymligt vardagsrum mot den insynsskyddade baksidan. Hög standard på köket som är från Vedum som har flera tillval: svart luckor, rostfria vitvaror och gott om skåp för förvaring. Helkaklat badrum med dusch. Separat tvättstuga med gott om utrymme. Radhuset har två sovrum samt en rymlig klädkammare. Det finns möjlighet att skapa ett till sovrum genom att dela av vardagsrummet eller använda förrådet som rum. Det finns även ett yttre förråd.

Huset värms upp via effektiv frånluftsvärmepump och har vattenburen golvvärme i samtliga rum. Detta ger en extremt låg energiförbrukning!

Insynsskyddad trädgård i sydväst med ett skogsparti framför samt en stor utbyggd altan med plats för flera sittgrupper.

Steningehöjden är en nyare stadsdel mellan Märsta och Sigtuna. Med 3 mil till Uppsala, 4 mil till Stockholm och 10 minuters bilresa till Arlanda flygplats kan du knappast bo närmre resten av världen. Från Steningehöjden går det buss till Märsta Station där det går vanliga tåg och pendeltåg.

På Steningehöjden finns det idag en förskola, skola (förskoleklass till åk 9) och en sporthall. Det finns flera lekplatser och genom närhet till skog och natur har man tillgång till många frilufts- och rekreationsmöjligheter. Mälaren, bara 3 km bort, bjuder på bad, vattensporter och fiske. Varma sommardagar kan Du ta ett dopp nere i det barnvänliga Steningebadet som ligger på cykelavstånd.

Ta chansen att bo med skog och äng precis runt knuten i en stadsdel som innehåller det mesta en modern familj kan tänka sig.

Välkommen på visning!


Boarea
86 kvm
Driftkostnad
32 500 kr/år
Tomtarea
213 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-12-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Odlarvägen såldes av oss 2023-12-10. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden samt även på Odlarvägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.