Fleminggatan 53, 5 tr

Fleminggatan 53, 5 tr

Slutpris

6 550 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 53, 5 tr


Slutpris
6 550 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus trea högt upp i huset med balkong i söderläge! Eftertraktat, centralt läge i skuldfri förening!

Välkommen till en optimalt planerad och fin lägenhet om 77 kvm belägen på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser. Här bor du högt upp i huset med balkong i söderläge som vetter mot den mysiga innergården. Bostaden har genomgående läge i fastigheten och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Nyrenoverat badrum med en intilliggande tvättstuga. Köket är i toppskick och en komplett maskinell utrustning som ger ett stilrent intryck. Köket och vardagsrummet har ett trevligt burspråk med utsikt över Fleminggatans trädkronor. Från vardagsrummet nås det lilla hemmakontoret. Mot lugna innergården är de båda sovrummen placerade, där det större har utgång till balkong i söderläge.

Brf Vårdtornet 15 är en äkta förening som äger marken och är skuldfri. Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Det finns även en mycket trevlig innergård med sittplatser och grill.

I hjärtat av Kungsholmen bor du mycket centralt med närhet till bland annat mataffärer, butiker och kommunikationer. På bara ett par minuter går du till Västermalmsgallerian och Fridhemsplan med stort utbud av butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Vid Fridhemsplan har du T-bana Fridhemsplan med grön och blå linje och flertalet busslinjer, exempelvis buss 1, 3 och 4 samt flygbussarna. Stockholms innerstad når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. I närområdet finns Kronobergsparken, lummiga Rålambshovsparken och härliga promenadstråk längs Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand.

Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
2 966 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-08-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2020-08-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.