Fatburs Kvarngata 1

Fatburs Kvarngata 1

Slutpris

4 300 000 kr


Södermalm— Stockholm

Fatburs Kvarngata 1


Slutpris
4 300 000 kr

Södermalm— Stockholm

Renoverad 2:a med optimal planlösning och inglasad balkong i soligt läge!

*Accepterat pris, kontakta mäklaren för privatvisning!*

Renoverad 2:a med optimal planlösning och inglasad balkong i soligt läge!
Varmt välkomna till Fatburs Kvarngata 1, beläget på Södermalms bästa läge för kommunikation. Här har ni nära till södra station, flera busslinjer samt tunnelbanans röda och gröna linje. Ni bor även i Södermalms nav av restauranger, caféer, och flertalet träningsanläggningar. Ett perfekt läge för er som gillar att bo nära allt!

Välkomna upp till våning 2 i huset! Här har ni en renoverad tvåa med otroligt trevlig och social planlösning som ger er möjlighet till många middagar med vänner och familj. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder på stora ytor för umgänge och matlagning. Köket är arkitektritat och perfekt utformat för det här hemmet. Här har ni ett kök i snygg bistro-stil som är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, inbyggd mikro, diskmaskin, kyl/frys samt vinkyl. Från köket och vardagsrummet når ni även den härliga balkongen. Här kan ni under de varmare månaderna njuta av det soliga läget och när kylan smyger sig på kan ni enkelt vinkla ut inglasningen och få ett extra rum. Den här balkongen kan verkligen nyttjas till sin fulla potential! Vidare in i bostaden har ni ett rymligt sovrum med gott om plats och förvaring. Här är det idag inrett med en 160 säng, nattduksbord samt flera garderober. Avslutningsvis har ni det snyggt renoverade badrummet. Här är det utformat med vita kaklade väggar med mörk fog, mörkt klinker och snygga trädetaljer. Det finns både förvaring i kommod, högskåp samt hyllplan. Önskar ni tvättmaskin så finns det möjlighet att koppla på det, annars finns tvättstuga i samma hus. En stor fördel är även att det inte finns några grannar direkt under, samt att ni har tillhörande förråd mittemot lägenheten med egen dörr!

Låter det här som en bostad för dig? Välkommen på visning!

Här på Fatburs Kvarngata 1 bor ni i Brf Brinckan 1 som är en äkta förening och består av 106 bostadsrätter samt 7 lokaler. Brf Brinckan 1 en välskött förening med många gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum, återvinning, grovtvättstuga, gästlägenhet och bastu. Föreningen har även en fin trädgård med utemöbler, perfekt för varma sommardagar. Föreningen är även delaktig i Södra Stations Garagesamfällighet med ca 700 garageplatser i området. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg.


Boarea
58 kvm
Avgift
5 347 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-02-28

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fatburs Kvarngata såldes av oss 2023-02-28. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fatburs Kvarngata.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.