Södra Agnegatan 26, 3tr

Södra Agnegatan 26, 3tr

Slutpris

6 950 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Södra Agnegatan 26, 3tr


Slutpris
6 950 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Underbart sekelskifte med 3,3 meter i takhöjd – Attraktiv adress – Disponeras som 3:a med 2 sovrum

DISPONERAS SOM EN 3:A! Underbar sekelskiftesdröm som presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter med ett extra bonussovrum. Lägenheten bjuder på bevarade originaldetaljer och en enastående takhöjd om 3,3 meter. Belägen med ett högt läge på den charmiga och attraktiva adressen på Södra Agnegatan 26 flyttar du in på en lugn återvändsgata mitt emellan vackra Rådhusparken och Hantverkargatans puls. Lägenheten bjuder på en enastående rymd med sin generösa takhöjd och stora fönsterpartier som bidrar med fantastiskt ljusinsläpp samt utsikt över lummiga Södra Agnegatan. I det rymliga köket förbereder du stora middagar och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig sociala ytor att umgås med vänner och familj. Lägenhetens master bedroom öppnar upp med pardörrar mot vardagsrummet och ger dig fantastisk förvaring i garderober som står längs med väggarna. Lägenhetens mindre sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet som du når via hallen är utrustat med badkar och genomgående har lägenheten vackert bevarade trägolv, djupa fönsterbänkar med speglade fönsterfoder samt speglade innerdörrar.
På Södra Agnegatan 26 flyttar du in i en ytterst välskött bostadsrättsförening som tagit hand om fastigheten och där alla större renoveringar är gjorda. Brf Valnöten har en god ekonomi och äger marken vilket även avspeglar sig i lägenhetens låga avgift. Föreningen består av ett gathus och ett gårdshus med en vacker stenbelagd innergård med flertalet sittgrupper, grill och planteringar.

Här flyttar du in till Kungsholmens charmigaste kvarter mitt emellan Rådhuset, Polishuset och Landstingshuset med sina lummiga och blomstrande parker. Hantverkargatans puls ligger precis runt hörnet och i dina närmaste kvarter hittar du flertalet restauranger, caféer och barer. Kommunikationerna är oslagbara med Rådhusets tunnelbana precis utanför porten samt flertalet busslinjer som passerar på Hantverkargatan. Nere vid Kungsholmstorg finner du torghandlaren som öppnar på våren och med en kortare promenad når du vackra Norr Mälarstrand med Orangeriet, pontonen samt Mälarpaviljongen. Du har närhet till flertalet mataffärer, systembolag och apotek. Närheten till City är oslagbar och du kan ta en snabb promenad ner där du på vägen passerar T-Centralen och Arlanda Express.


Boarea
65 kvm
Avgift
2 944 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-13

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Södra Agnegatan såldes av oss 2023-04-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Södra Agnegatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.