Arbetargatan 34

Arbetargatan 34

Slutpris

4 070 000 kr


Kungholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Arbetargatan 34


Slutpris
4 070 000 kr

Kungholmen/Fridhemsplan— Stockholm

Tvårummare med solig balkong i västerläge nära Fridhemsplan.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkommen till denna perfekt planerade 2:a med en härlig balkong om ca 10 kvm i ett soligt västerläge. Lägenhetens 40,5 kvm är genomgående och erbjuder ett rymligt vardagsrum som lätt möbleras med soffa, Tv-möbel och matbord. Ett rogivande sovrum med plats för en 160 cm säng, badrum med badkar.
Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och är fullt utrustat med moderna vitvaror. Den fantastiska balkongen nås från vardagsrummet och här kan njutas av sol från tidig eftermiddag till tidig kväll. Lägenheten ligger på ett attraktiv läge på Kungsholmen.

Här bor man i en stabil och solid förening med låg belåning. Fastigheten som bebyggdes 1938-39 har ett mycket centralt och trevligt läge på Kungsholmen.
Fridhemsplan ligger precis runt knuten med populära Västermalmsgallerian, butiker samt flertalet restauranger och caféer. Här finns tillgång till all tänkbar service med banker, apotek, systembolag och stans bästa matbutiker. Promenadstråk och badbrygga längs Karlbergskanalens vatten ligger ett stenkast bort och med en kortare promenad når man vackra Norr Mälarstrand. I anslutning till Norr Mälarstrand finns också grönskande Rålambshovsparken med sina boulebanor, friluftsteater och välbesökta Smedsuddsbadet. Läget är även perfekt för den som vill ha nära till Birkastan/Vasastan med sitt täta restaurang- och butikstråk. Fridhemsplan är det bästa läget på Kungsholmen vad gäller kommunikationer. Flera busslinjer, bl.a 1, 3 och 4, samt tunnelbanans gröna och blåa linje.


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 421 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-03-03

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Arbetargatan såldes av oss 2024-03-03. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Arbetargatan.

Boka värdering

Patrik Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.