Årgångsgatan 1

Årgångsgatan 1

Slutpris

9 700 000 kr


Liljeholmskajen— Stockholm

Årgångsgatan 1


Slutpris
9 700 000 kr

Liljeholmskajen— Stockholm

Höghöjdsläge med milsvid utsikt in mot stan och ut över Mälarens vatten! Här, på 10:e våningen bor du i ett av Liljeholmskajens 4 höghus, byggt med ett modernt uttryck och hög standard i materialval. Från den stora, inglasade balkongen erbjuds ett hänförande panorama över Stockholms siluett och med möjlighet till sommarens sena eftermiddagssol och magiska solnedgångar.
Själva lägenheten är tack vare sitt hörnläge mycket ljus med stora fönster i väster och norr. Planlösningen är halvöppen mellan kök och vardagsrum vilket bidrar till en känsla av luftig öppenhet och wow-faktor. Från vardagsrummet nås den stora, inglasade balkongen med bredsidan rakt ut mot vattnet. Här finns plats för både loungemöbel och matplats – man kan bara ana hur det kommer att imponera på middagsgästerna. I master bedroom finns gott om plats för dubbelsängen samt en hel garderobsvägg. Det lite mindre sovrummet blir ett perfekt barnrum, alternativt kontor/gästrum. Badrummet är rymligt och helkaklat med egen tvättavdelning. Här kan du njuta av den lyxiga känslan av att bo på hotell men helt utan att behöva checka ut inom kort. Liljeholmskajen erbjuder goda kommunikationer med både buss och tvärbana. På gångavstånd finns Liljeholmen med t-bana och en av Stockholms största shoppinggallerior. Områdets stora och välbesökta badbrygga med soldäck ligger på pontoner ute i vattnet strax intill föreningen – badrocksavstånd till morgondoppet m.a.o.


Boarea
83 kvm
Avgift
3 966 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
10 av 23 (Hiss finns)
Såld
2022-03-21

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Årgångsgatan såldes av oss 2022-03-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Årgångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.