Åsögatan 163, etagelägenhet vån 5&6

Åsögatan 163, etagelägenhet vån 5&6

Slutpris

7 300 000 kr


SoFo— Stockholm

Åsögatan 163, etagelägenhet vån 5&6


Slutpris
7 300 000 kr

SoFo— Stockholm

Unik chans: Vindslägenhet i 2 etage, möjlig 3a med balkong och renoverat kök samt badrum

Har du drömt om att vara den som bor högst upp i huset, i en sådan där fantastisk Wow-lägenhet nära Nytorget, med öppen planlösning, högt i tak, takbjälkar, djupa fönsternischer och balkong? Samtidigt som du har fantastiskt bra kommunikationer och faciliteter runt omkring huset? Nu är den äntligen här! Varmt välkommen till denna pärla mitt i ett av Södermalms mest populära områden!

I de mysiga kvarteren runt Nytorget i hjärtat av SoFo ligger denna magiska vindslägenhet på Åsögatan 163. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av den där fantastiska känslan som bara en lägenhet av denna kaliber ger. Platsbyggd förvaring och en stor klädkammare innanför entrén gör det enkelt att hänga av sig innan man kliver vidare in i bostaden. Via hallen når du först det stambytta badrummet med allt du behöver. Helkaklat med vitt porslin och kromade detaljer, gott om förvaring i både väggskåp och kommod samt den härliga vardagslyxen en tvättmaskin innebär.

Den första våningen öppnar upp sig i modern tappning. Här har man renoverat omsorgsfullt i stilrena färger och lyxiga materialval. Den svarta stenskivan i köket som skapar bra med arbetsyta slår det mesta. Här kan du laga mat i alla färger och former samtidigt som du blickar ut över hustak och blå himmel utanför. Det platsbyggda köket med lyxiga inslag så som vinkyl och diskmaskin skapar en exklusiv känsla från start. En spännande glasskiva som stänkskydd ger utrymme för konst som är placerad och möjliga att byta ut ovan bänken. Den öppna ytan över kök och matplats skapar utrymme för olika typer av möblemang - här är det lätt att bjuda hem vänner och familj på härliga middagar. Servera en fördrink över köksön eller plocka örter från balkongen till din middag, allting blir trevligt här. Vill du hellre ha hela första planet som vardagsrum? Inga problem. Det går bra att plocka undan köksön för mer plats till matbord och soffa invid trappan. Möjligheterna är många!

Från köket når du ut på den rymliga balkongen som vetter in mot den trevliga gården. Balkongen har ett fantastiskt läge med bar himmel ovan sig vilket skapar som ett extra rum till bostaden. Här finns plats för bord och stolar eller mysiga loungemöbler för den som önskar.

Den vackra trappan som bidrar till det moderna intrycket på första planet tar dig upp till övervåningen. Gör dig redo att hänföras av magisk byggnadscharm! Högt i tak och djupa fönsternischer ger ett hemtrevligt och mysigt intryck. De vackra takbjälkarna och ljusinsläpp via öppningsbart takfönster ger rummet något alldeles extra. En härlig soffhörna hittas i ena änden av rummet, medan arbetsplats och sovdel återfinns längs med fönsterväggen. Tänk dig att sitta i denna arbetshörna och jobba under stjärnorna? Inte dumt! Sovrummet har plats för stor säng och blir en rofylld plats att sova på - det är något visst med att bo högst upp i huset! Dessutom har man sett till att placera en walk-in-closet innanför sovrumsdelen för fantastisk förvaring. Önskar du fler sovrum? Inga konstigheter! Ta en titt på de alternativa planlösningarna för att få inspiration.

Det här är en pärla, vindsvåning och superlägenhet som du inte får missa - varmt välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse!


Boarea
64.1 kvm
Avgift
1 901 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-06-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Åsögatan såldes av oss 2022-06-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Åsögatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.