Båtklubbsgatan 17

Båtklubbsgatan 17

Slutpris

5 230 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Båtklubbsgatan 17


Slutpris
5 230 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Oslagbar vy!

Denna charmiga bostadsrätt erbjuder en underbar utsikt över vattnet som kommer att göra varje dag till en njutning. Att vakna upp till den vackra vyn av det glittrande vattnet ger en känsla av lugn och harmoni som är svår att motså.

Planlösningen i denna bostadsrätt är omsorgsfullt utformad för att främja gemenskap och samvaro. De välavvägda utrymmena ger tillräckligt med plats för umgänge med familj och vänner samtidigt som de bevarar en känsla av integritet och personligt utrymme.

Läget är attraktivt och bekvämt beläget på populära Henriksdalskajen. Här kan du njuta av närheten till grönområden, pittoreska promenadstråk och olika bekvämligheter. Med enkel tillgång till kollektivtrafik finns det möjlighet att smidigt ta sig till övriga delar av staden.

För båtentusiaster och matälskare är närheten till båthamnen en extra bonus. Här kan du ta del av båtlivet och utforska vattnet i din egen takt. Dessutom finns det restauranger i närheten som bjuder på en variation av matupplevelser från olika delar av världen.

Denna bostadsrätt är en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende med en härlig vattenutsikt. Njut av stillheten och skönheten i omgivningen, skapa minnesvärda stunder i de välkomnande utrymmena och upplev fördelarna med att bo på en av de mest populära platserna vid vattnet. Välkommen till din nya bostadsrätt på Henriksdalskajen där du kan skapa ett underbart hem att trivas i.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 794 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-06-16

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Båtklubbsgatan såldes av oss 2023-06-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Båtklubbsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.