Bengt Ekehjelmsgatan 13, 4 tr

Bengt Ekehjelmsgatan 13, 4 tr

Slutpris

7 230 000 kr


Södermalm— Stockholm

Bengt Ekehjelmsgatan 13, 4 tr


Slutpris
7 230 000 kr

Södermalm— Stockholm

Sekelskifte - högt upp i fastigheten - populära kvarter - välskött förening med låg belåning

Sekelskifteslägenhet anno 1906 där charm möter nytt och en fantastisk rymd i lägenheten med en takhöjd på ca 3,20 m. Bevarade trägolv i original, spegeldörrar, spröjsade fönster med vackra överfönster som släpper in ett härligt ljus i lägenheten.

Lägenheten har en social och luftig planlösning med kök, vardagsrum och sovrum med fint ljusinsläpp. Köket har gott om förvaring bakom släta luckor och ekbänkskiva med extra djup ger goda arbetsytor. Köksgolvet är målat i en härlig grön nyans. Här finns all maskinell utrustning så som kyl/frys, induktionshäll och varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin med rostfri front. I köket finns plats för matgrupp. Det luftiga vardagsrummet ger gott om plats för soffa, soffbord samt övrigt möblemang. Intill vardagsrummet ligger det rymliga och ljusa sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och en garderobsvägg och inbyggd klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. I det yteffektiva och kaklade badrummet finner ni wc, badkar, och handfat. I anslutning till entrén finns en härlig platsbyggd bokhylla och ytterligare garderob.

Föreningen har god ekonomi vilket avspeglas i den låga belåningen. Föreningens medlemmar har tillgång till en mysig innergård och ett hobbyrum, cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga.

Här bor du på lugn gata mitt på Södermalm med gångavstånd till det mesta Södermalm har att erbjuda. Mängder av restauranger och cafeer finns i närkvarteren, runt hörnet ligger Swedenborgsgatan som sommartid omvandlas till sommargågata. Närhet till Mariatorget, Slussen, Medborgarplatsen och Södra station där du finner tunnelbana, pendeltåg och flera busslinjer.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 300 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bengt Ekehjelmsgatan såldes av oss 2024-05-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bengt Ekehjelmsgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Natalie Magnusson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.