Brännerigatan 1, 5 tr

Brännerigatan 1, 5 tr

Slutpris

5 700 000 kr


Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Brännerigatan 1, 5 tr


Slutpris
5 700 000 kr

Södermalm / Nytorget / SoFo— Stockholm

Högst upp i huset - Välskött förening - Utsikt mot takåsar

Varmt välkomna hem till Brännerigatan 1. Genomgående och ljus 3:a högst upp i huset i välskött förening. Bostaden ligger i ett lugnt och ostört läge med fönster mot föreningens innergård och enkelriktade Brännerigatan. Här bor ni ett stenkast bort från Nytorget med ett stort utbud av barer, restauranger och caféer.

Nu har ni chansen att förvärva en bostad med optimal planlösning och skapa den till ert drömboende. Fönster i två väderstreck, magiskt ljusinsläpp, genomgående trägolv, rejält vardagsrum och två sovrum. Direkt när du kommer in möts du av den välkomnande hallen med goda avhägningsmöjligheter. Hallen är helt möblerbar. Luftigt vardagsrum som rymmer soffgrupp, större matbord och annat möblemang. Praktiskt och stilrent kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Fullt maskinellt utrustat med integrerade vitvaror. Sovrum är helt möblerbart enligt eget tycke och smak. Här finns det plats för dubbelsäng och annan önskvärd inredning. Det andra sovrummet rymmer en säng och andra möbler. Kan användas som barnrum eller hemmakontor. Badrum är utrustat med badkar och tvättmaskin.

Välskött förening med god ekonomi som även avspeglar sig i den låga avgiften. Brf Plogen 13 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. I huset finns ett garage med garageplatser till en kostnad om 950kr/månad.

Ypperligt toppläge invid SoFo, som präglas av vackra fastigheter, trendiga butiker, restauranger och caféer. Nytorget är SoFos mittpunkt och har kommit att bli ett av Stockholms mest attraktiva områden. Slå dig ner i gräset för en picknick och spana in Södermalms folkvimmel. Hit åker du för att uppleva de populäraste haken med en genuin och avslappnad känsla. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger precis intill med härliga grönområden och promenadstråk. Direkt närhet till Skånegläntan - attraktiv parklek för barnfamiljer. För den träningsintresserade finns SATS Sofo och Friskis & Svettis Skrapan. Flertalet välsorterade livsmedelsbutiker finns i närområdet, t.ex. Coop, ICA Nära Bonden, ICA Supermarket Medborgarplatsen och Lidl. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar och en promenad bort finns tunnelbanans gröna linje vid Medborgarplatsen och Skanstull. Goda parkeringsmöjligheter i närområdet med flertalet garage och bra gatuparkering.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
65 kvm
Avgift
2 740 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-10-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Brännerigatan såldes av oss 2022-10-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Brännerigatan.

Boka värdering

Adrian Pekul

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.