Chapmansgatan 4, 1tr / Kungsholmen / Stockholm

Yteffektiv etta i skuldfri förening med utmärkt läge på Kungsholmen!

Slutpris
2 820 000 kr
Boarea
29 kvm
Avgift
1 234 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Chapmansgatan såldes av oss 2018-05-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Chapmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna etta med smarta disponerade 29 kvadratmeter med ett härligt sovrum och stort fint vardagsrum. Lägenheten erbjuder en trevlig välkomnande hall med platsbyggd hatthylla, ett stort vardagsrum med ett generöst fönsterparti med plats för soffa och övrig möblering. Härifrån når man sovrummet där man kan möblera med en säng. Här finns också ingången till badrummet. Ett bra och praktiskt kök i original.

Lägenheten är belägen på ett bra läge på Kungsholmen med direkt närhet till Norr Mälarstrands promenadstråk och Riddarfjärden. Inom några minuters promenad ligger Fridhemsplan med bra kommunikationer och service.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration