Dalagatan 35 A

Dalagatan 35 A


Vasastan— Stockholm

Dalagatan 35 AVasastan— Stockholm

Sekelskiftestvåa - Genomgående planlösning - Högt upp i huset - En av Vasastans bästa adresser!

Längtar ni efter ett hem med stor charm, många originaldetaljer och där ni kan sätta er egen prägel? Då har ni kommit rätt!

Välkomna till Dalagatan 35 A, en unik chans att förvärva en charmig sekelskiftestvåa i genomgående planlösning, högt upp i huset på en av Vasastans bästa adresser.

På tredje våningen, 3 1/2 trappa upp i en vacker fastigheten från 1907 hittar ni denna otroliga bostad. Här möts ni av många fina attribut som speglar byggåret, såsom generösa fönsterpartier och en väl tilltagen takhöjd. Bostaden bjuder dessutom på en välplanerad planlösning med fönster i två väderstreck vilket skapar ett lugnt gårdsläge vid kök och sovrum samt ett stort ljusinsläpp. Här finns en väldigt fin grund som skapar många möjligheter att skapa något eget, helt efter egna önskemål och behov.

På Dalagatan 35 bor ni i en stabil förening med en låg belåning om 5 133:-/kvm. I föreningen finns 41 lägenheter varav 40 är upplåtna med bostadsrätt och en med hyresrätt vilket utgör en dold tillgång om ca 88 kvm för föreningen. Det finns även 2 hyresrättslokaler som ger goda intäkter. Här bor ni inte bara i en bra förening, utan även i ett helt fantastiskt område med närhet till både tunnelbana, pendeltåg och bussar via Odenplan men även direkt närhet till Vasaparken, Hagaparken och flera andra parker. Inom kort gångavstånd hittar ni flera matbutiker, systembolag, apotek, caféer, restauranger, gym och butiker. Det här är ett perfekt område för er som älskar att ha nära till allt, men även uppskattar ett lugn!


Boarea
54 kvm
Avgift
2 826 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Dalagatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Dalagatan.

Boka värdering
Sofia Kihlman
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad