Drottningholmsvägen 31, 4 tr

Drottningholmsvägen 31, 4 tr

Slutpris

4 600 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Drottningholmsvägen 31, 4 tr


Slutpris
4 600 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Smart planerad mini 4:a med två balkonger och fungerande öppen spis!

Smart planerad mini 4:a med två balkonger och öppen spis. Vacker fiskbensmönstrad parkett i flertalet rum. Insynsskyddat läge. Två stora rofyllda sovrum med plats för säng, nattygsbord och byrå. Från det ena sovrummet finns direkt access till den ena balkongen. Ett mindre sovrum med loftsäng kan nyttjas som gästrum/arbetsrum. Härligt vardagsrum med öppen spis och balkong. Plats för soffgrupp, mediamöbel, soffbord och annan önskvärd trivselinredning. Fönster i två väderstreck inbringar gott om ljus. Stilrent kök med mycket god förvaring bakom vita skåpluckor i både över och-underskåp. Plats för matbord för 4:a personer. Stilrent, fräscht badrum med kakel och klinkers.

Här bor du i en stabil förening som äger marken med en låg belåningsgrad om 3 738 kr/kvm 2019. Föreningen upplåter 41 bostadsrätter och 1 hyresrätt (dold tillgång) samt får intäkter genom flertalet lokaler. Som medlem i föreningen får du nyttja en härlig takterrass med en slående vy över Stockholm.

Centralt läge på Kungsholmen med närhet till Fridhemsplans & citys omfattande utbud av shopping, restauranger och service. Norr Mälarstrands promenad samt nedre Kungsholmen i övrigt erbjuder flertalet populära restauranger och tillhåll såsom Mälarpaviljongen, Trattorian, Phil's Burger, Petite France, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadets sandstrand. Inom promenadavstånd har du allt du behöver i form av matbutiker, caféer, apotek, förskola, grundskola, bank m.m. Kort promenad till Fridhemsplans kommunikationer med både grön och blå T-banelinje samt flertalet bussar. Med bil kommer du snabbt iväg tack vare Norr Mälarstrand och Drottningholmsvägen/E20.


Boarea
61 kvm
Avgift
2 866 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2020-08-12

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2020-08-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drottningholmsvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.