Engelbrektsgatan 12, 4 tr / Östermalm / Stockholm

Nyproducerad vindslägenhet om 35 kvm!

Slutpris
4 575 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 365 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i fastighetens gårdshus finns chans att förvärva denna nybyggda vindslägenhet om 35 kvm. En 2:a utöver det vanliga med noga utvalda moderna materialval och interiörer och snedtak gör detta till en lägenhet med rätt vindskaraktär. Kök med hög maskinell och materiell standard och med socialt främjande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat duschrum med luxuösa interiörer. Utanför porten finner du det allt som Östermalm har att erbjuda som caféer, restauranger, shopping och nöjen. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans röda linje med station Tekniska Högskolan och flertalet bussar ett par minuter bort.

Lägenheten beräknas färdigställas i november 2017.

Hör av er till ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration