Färgargårdstorget 24, 3 tr

Färgargårdstorget 24, 3 tr

Slutpris

9 100 000 kr


Södermalm— Stockholm

Färgargårdstorget 24, 3 tr


Slutpris
9 100 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus, rymlig 5:a med stor inglasad balkong och sjöutsikt! Populär förening. Lugnt toppläge.

Efterlängtad 5:a med insynsfritt frontläge mot Hammarby Sjö och Anna Lindhs park. Rymlig inglasad balkong i soligt syd/öst-läge. Välplanerad med fyra sovrum och luftigt vardagsrum, gott om plats för soffgrupp samt övriga önskade möbler. Smakfullt renoverat kök med köksö och integrerade vitvaror. Separat matsalsdel i burspråk, med plats för större matgrupp och många sittande gäster. Genomgående, mycket ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck. Två fräscha badrum med både bubbelbadkar + dusch. Ypperlig förvaring i lägenheten med eget förråd i anslutning till balkongen + 5,7 kvm i källaren.

Populär, äkta förening med mycket god ekonomi. Avgifterna är oförändrade sedan 2008. Låg belåning om enbart 1.757 kr/kvm år 2019 och extra hyresintäkter på 16.631.280 kr. Föreningen amorterade 9 milj under 2019. Garage i föreningen och många omtyckta, gemensamma faciliteter såsom festlokal, övernattningslägenhet samt mycket vackra renoverade gårdar. Brf Hamnvakten har ett härligt, aktivt föreningsliv med många populära aktiviteter såsom föreläsningar, bridgeklubb, kräftskivor och filmkvällar.

Norra Hammarbyhamnen, Färgargårdstorget samt Vintertullstorget är ett barnvänligt område med närhet till grönområden som Vita Bergsparken, Lilla- och Stora Blecktornsparken. Området kännetecknas av mysiga promenadstråk längs vattnet vid Hammarby Sjö och Årstaviken. Promenadavstånd till populära Nytorget med generöst utbud av restauranger och caféer. Välsorterad matvarubutik ett stenkast från bostaden samt en kort promenad till Skanstull och Ringens galleria med all tänkbart utbud. Gångavstånd till Eriksdalshallen med in- och utomhusbad, gym samt rackethall. Här bor ni i lugnt läge med direkt närhet till det bästa Söder har att erbjuda.


Boarea
102 kvm
Avgift
4 447 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-02-10

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Färgargårdstorget såldes av oss 2021-02-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Färgargårdstorget.

Boka värdering

Adrian Pekul

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.