Fartygsgatan 8

Fartygsgatan 8

Slutpris

3 000 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Fartygsgatan 8


Slutpris
3 000 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt planerad!

Välkommen till denna perfekt planerade bostad belägen på den populära Sickla udde! Här får du njuta av en trivsam och funktionell boendemiljö med fantastiska bekvämligheter.

Den mysiga uteplatsen i sydvästläge ger dig en avkopplande och privat utomhusyta där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Uteplatsen är riktad mot en lugn innergård, vilket skapar en fridfull atmosfär där du kan koppla av och trivas.

Bostaden erbjuder ett stort sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och en perfekt arbetsplats. Här har du utrymme att organisera dina kläder och tillhörigheter på ett praktiskt sätt samtidigt som du kan ha en dedikerad plats för arbete eller studier.

Det härliga vardagsrummet är perfekt placerat intill den mysiga uteplatsen. Här kan du umgås med familj och vänner i en trivsam atmosfär och njuta av ljuset som strömmar in genom fönstren. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats där du kan skapa minnen och trivas i ditt hem.

Gavelköket är utrustat med alla rätta funktioner för en enkel vardag. Här finner du smarta förvaringslösningar och välplanerade arbetsytor som underlättar matlagningen och ger dig en bekväm köksmiljö.

Bostaden har även ett stort badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Det ger dig praktisk funktionalitet och bekvämlighet i vardagen. Här kan du enkelt sköta tvätten utan att behöva lämna hemmet.

Denna perfekt planerade bostad på Sickla udde erbjuder dig en harmonisk och bekväm livsstil. Med en mysig uteplats, ett stort sovrum med arbetsplats, ett härligt vardagsrum, ett praktiskt gavelkök och ett stort badrum med tvätt- och torkmöjligheter får du en komplett och trivsam boendemiljö.


Boarea
42.5 kvm
Avgift
3 438 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-05-30

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Fartygsgatan såldes av oss 2023-05-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fartygsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.